Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry a vorbit pentru prima oară despre relația cu familia lui: „Mă simt cu adevărat dezamăgit”

Prințul Harry a vorbit pentru prima oară despre relația cu familia lui: „Mă simt cu adevărat dezamăgit”

de Redactia Tvmania

În timpul celor 90 de minute de interviu găzduit de Oprah Winfrey, prințul Harry a vorbit pentru prima oară după ce a plecat din familia regală despre relațiile despre care deja știam cu toții că sunt tensionate. Ducele a povestit ce se întâmplă între el și tatăl, fratele, dar și bunica sa, regina Elisabeta a II-a.

Prințul Harry spune că a fost „prins” în viața regală – și că același lucru este valabil și pentru fratele său, prințul William și tatăl, prințul Charles.

„Nu am văzut o ieșire”, i-a spus Harry lui Oprah Winfrey despre viața regală într-un interviu cu bombă difuzat duminică la CBS. „Am fost prins, dar nu știam că sunt prins. Prins în sistem ca și restul familiei. Tatăl meu și fratele meu sunt prinși. Nu au cum să plece și am o compasiune imensă pentru asta.”

Când i-a spus Winfrey că nu arăta nefericit în ochii publicului, Harry a răspuns că nu se bucura neapărat „de viața [regală] pentru că erau fotografii cu mine zâmbind în timp ce dădeam mâna și întâlneam oameni”.

De asemenea, Harry a deschis în profunzime pentru prima dată despre relațiile sale tensionate atât cu William, cât și cu Charles.

„Există multe de lucrat acolo”, a spus el despre relația sa cu tatăl său, prințul Charles. „Mă simt cu adevărat dezamăgit, pentru că a trecut prin ceva similar. Știe cum se simte durerea. Îl voi iubi întotdeauna, dar s-au întâmplat o mulțime de lucruri rele. Voi continua să fac din aceasta una dintre prioritățile mele, cea de a încerca să vindec această relație. Dar ei știu doar ceea ce știu. „

Despre William, el a spus:

„Îl iubesc pe William până la capăt. El este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Dar suntem pe căi diferite.”

Întrebat de Winfrey cum ar descrie relația acum, el a spus: „relația este în aer. Timpul vindecă toate lucrurile, sperăm”.

Winfrey a întrebat, de asemenea, dacă Harry are regrete, la care a răspuns:

„Nu. Sunt cu adevărat mândru de noi. Sunt atât de mândru de soția mea. Ea l-a născut în siguranță pe Archie într-o perioadă de timp atât de crudă și atât de răutăcioasă. În fiecare zi mă întorceam la viața mea din Londra și ea plângea în timp ce îl alăpta pe Archie. Am făcut ceea ce trebuia să facem. „

Între timp, Meghan a spus că are „un singur” regret:

„Regretul meu este că i-am crezut atunci când au spus că voi fi protejată. Regret că am crezut, pentru că am văzut cu ochii mei că nu se întâmplă. Aș fi fost capabilă să fac mai multe, dar nu trebuia să văd, nu trebuia să știu.

I regret believing that, because had I really seen that wasn’t happening, I would have been able to do more. But I wasn’t supposed to see it. I wasn’t supposed to know.

Ea a continuat:

„Acum, pentru că suntem de fapt de cealaltă parte, de fapt, nu doar că am supraviețuit, ci prosperăm”

Ce relație are cu regina Elisabeta a II-a 

În ciuda deciziei sale de a pleca, prințul Harry a spus că legătura sa cu bunica sa, regina Elisabeta, este puternică.

„Am vorbit mai mult cu bunica în ultimul an, mai mușt decât am vorbit în mulți, mulți ani”, a spus el. „Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și o bună înțelegere”.

Harry a adăugat că au avut apeluri Zoom cu regina, astfel încât să-și poată vedea strănepotul, Archie, care împlinește 2 ani în mai.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton