Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, acuzații dure la adresa reginei consoarte Camilla. Detalii uluitoare despre soția regelui Charles

Prințul Harry, acuzații dure la adresa reginei consoarte Camilla. Detalii uluitoare despre soția regelui Charles
6

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și-a făcut cunoscut disprețul față de mama sa vitregă în interviul acordat în cadrul emisiunii "60 Minutes". Ducele de Sussex a descris-o pe regina consoartă Camilla ca fiind "personajul negativ" în relația părinților lui, reiterând explicația Prințesei Diana, care a spus că regina Camilla era "a treia persoană în căsnicia lor".

„Avea nevoie să își reabiliteze imaginea”, a spus Harry, în vârstă de 38 de ani, despre Camilla, în vârstă de 75 de ani, care s-a căsătorit cu tatăl lui, regele Charles al III-lea, în 2005, la nouă ani după ce monarhul și Diana au divorțat, potrivit Page Six.

Prințul Harry, atac la adresa reginei consoarte Camilla

Dar, în timp ce Camilla și Charles, în vârstă de 74 de ani, au așteptat aproape un deceniu de la despărțirea acestuia pentru a se căsători, cei doi au avut o relație în timp ce erau amândoi căsătoriți cu alte persoane.

Prințesa Diana a descris căsnicia sa cu Charles ca fiind „puțin aglomerată” din cauza acestei aventuri. Harry a scris în cartea sa de memorii, „Rezervă” / „Spare”, că a vrut ca regina consoartă Camilla „să fie fericită„, pentru că asta ar putea să o facă „mai puțin periculoasă”.

Harry a spus că dorința Camillei de a schimba percepția oamenilor despre ea era amenințătoare „din cauza legăturilor pe care și le făcea cu presa britanică”.

Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a continuat el.

Imaginea Camilei a fost suspectă pentru publicul britanic timp de mulți ani din cauza relației sale cu regele Charles, care a inclus dezvăluirea unei conversații extrem de intime dintre ei doi. Ea a fost etichetată drept o distrugătoare de căsnicii și adesea comparată în mod nefavorabil cu Prințesa Diana, care a murit în august 1997.

printul-harry-atac-la-adresa-reginei-consoarte-camillaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Harry și William n-au vrut ca regele Charles să se recăsătorească

Regele l-a angajat chiar și pe Marc Bolland, un consilier de la palat, a cărui singură sarcină era să consolideze percepția publică despre Camilla. Harry a scris în cartea sa că atât el, cât și fratele său, prințul William, l-au îndemnat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu actuala regină consoartă.

Nu am crezut că era necesar”, a spus Harry despre a doua căsătorie a tatălui său. „Ne-am gândit că va cauza mai mult rău decât bine și că dacă acum era cu ea, cu siguranță că era suficient. De ce să mergi atât de departe când nu este neapărat nevoie?”

Rudele regelui au acceptat în cele din urmă nunta, deoarece „au vrut ca el să fie fericit și au văzut cât de fericit era cu ea”. În februarie, Camilla s-a declarat „onorată’ că regina Elisabeta a II-a a dorit ca ea să aibă titlul de regină consoartă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton