Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, adevărul despre camera de hotel în care s-ar ascunde de Meghan Markle

Prințul Harry, adevărul despre camera de hotel în care s-ar ascunde de Meghan Markle

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns din nou în centrul atenției. Zilele trecute, cei doi au fost urmăriți de paparazzi și implicați într-un incident „aproape catastrofal”. Acum, au apărut zvonuri despre ducele de Sussex, care ar avea, în secret, o cameră la un hotel din apropierea casei sale.

Prințul Harry ar avea o cameră de hotel, unde se ascunde de Meghan Markle

Publicația The Sun a publicat, în weekend, un material despre faptul că Harry, în vârstă de 38 de ani, ar avea o cameră privată „pusă deoparte” într-un hotel de lux din apropierea casei sale și a lui Meghan Markle din Montecito, California. Potrivit sursei citate, ducele de Sussex ar folosi camera atunci când ar avea nevoie de timp pe cont propriu.

Cu toate acestea, Page Six a spus că reprezentantul lui Harry a negat vehement aceste afirmații: „Nu este adevărat.”

Ducele de Sussex, care are un fiu Archie, în vârstă de patru ani, și o fiică de 23 de luni, Lilibet, cu soția sa Meghan, Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani – ar avea, de asemenea, un alt refugiu exclusivist în Los Angeles, unde se antrenează și poate sta.

Mai precis, se spune că Harry ar avea acces la San Vicente Bungalows, un club privat din Los Angeles cu reguli stricte pentru a proteja intimitatea oaspeților săi. Clubul din West Hollywood le interzice vizitatorilor să facă fotografii în interiorul localului, iar la sosire li se pun autocolante pe camerele telefoanelor.

De asemenea, oaspeților li se spune să nu discute nimic din ceea ce văd membrii sau invitații lor în timpul vizitei lor și li se interzice să se apropie sau să întrerupă alți membri în club.

Taxele anuale sunt de 3.200 de lire sterline, iar candidații trebuie să fie verificați de un juriu.

Harry și Meghan au sărbătorit în liniște cinci ani de căsnicie vineri, pe 19 mai, fără să posteze nicio fotografie pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton