Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry anunță primul proiect după ieșirea din familia regală

Prințul Harry anunță primul proiect după ieșirea din familia regală

de Redactia Tvmania

Prințul Harry lansează o nouă inițiativă care susține una dintre cele mai importante cauze ale sale: ajutorarea armatei.

 

Este vorba de HeadFIT – o nouă platformă online care oferă personalului militar din U.K acces 24/7 la asistență medicală și sănătate mintală a fost lansată luni dimineață. Acesta marchează prima inițiativă majoră a lui Harry de când s-a retras din îndatoririle sale regale pe 31 martie.

„Când vorbim despre fitness, noi nu vorbim doar despre faptul cât de rapid alergați sau câte greutăți ridicați. Este vorba despre sănătatea mintală, despre forță și rezistență pe parcursul întregii vieți”, a spus Prințul Harry.

„Dacă vrei să fii cu adevărat sănătos și puternic, trebuie să îți antrenezi mintea și corpul ca un tot întreg. Unele persoane aleargă, altele înoată sau merg cu bicicleta pentru a fi sănătoase fizic. Dar ce faci pentru a rămâne într-o formă mintală bună? Gândiți-vă la ce puteți face pentru a vă mări potențialul”, a completat acesta.

 

Platforma include instrumente pentru exerciții de respirație, relaxare și postură îmbunătățită a corpului. conceput special atât pentru serviciul militar, cât și pentru personalul pensionar.

Harry a fost înrolat în armată timp de zece ani, din acest motiv cunoaște foarte bine influența serviciului militar asupra stării emoționale și psihice a omului.

 

După spusele lui Harry, trei ani au fost necesari pentru a realiza proiectul HeadFit. Acesta funcționează în regim online și oferă suport 24 de ore, inclusiv tehnici de respirație și relaxare. Lansarea proiectului a fost programată pentru iunie, dar Harry a decis să îl lanseze cu câteva săptămâni mai devreme, în speranța că HeadFIT va fi util pentru cei aflați în izolare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton