Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry confirmă zvonurile despre relația cu fratele său: „În acest moment mergem pe drumuri separate”

Prințul Harry confirmă zvonurile despre relația cu fratele său: „În acest moment mergem pe drumuri separate”

de Redactia Tvmania

Paradisul conturat de nunta lui Harry cu Meghan Markle prinde un contur gri în aceste zile. După nenumărate zvonuri iscate de presa britanică, se pare că Ducele de Sussex confirmă zvonurile legate de ruptura dintre el și Prințul William, în cadrul unor interviuri făcute în cadrul documentarului „Harry & Meghan: An African Journey“. 

Prinţul Harry a recunoscut că au existat tensiuni între el şi prinţul William, după luni în care presa britanică a speculat acest aspect publicând diverse informaţii privind presupusele motive care au dus la ruptura „celor patru fabuloşi“, aşa cum au fost supranumite cuplurile regale.  

Întrebat dacă aceste zvonuri sunt false, Harry s-a ferit să le dezmintă şi a explicat:

„Parte a acestui rol, parte a acestui job, parte a acestei familii este presiunea sub care se află, inevitabil se întâmplă lucruri. Dar dincolo de orice suntem fraţi şi mereu vom fi. Cu siguranţă în acest moment mergem pe drumuri diferite, dar întotdeauna îi voi fi alături, după cum ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine. Într-adevăr nu ne mai vedem atât de mult cum obişnuiam pentru că suntem foarte ocupaţi, dar îl iubesc sincer. Ca fraţi avem şi zile bune, şi zile proaste“, a declarat ducele de Sussex.  

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună.   

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton