Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, dezvăluiri despre fiul lui. Ce visează Archie să devină

Prințul Harry, dezvăluiri despre fiul lui. Ce visează Archie să devină
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a dezvăluit, prin intermediul discursului său de la ceremonia de deschidere a Jocurillor Invictus 2022, ce își dorește Archie, fiul lui în vârstă de doi ani, să devină atunci când va crește. Meghan Markle se afla în public și a chicotit atunci când soțul ei a vorbit despre dorințele lui Archie.

Prințul Harry a spus ce își dorește fiul lui să devină

La fel ca orice băiețel, Archie Harrison Mountbatten Windsor este doar un copil care vrea să zboare, a dezvăluit Prințul Harry în timpul discursului său de la Jocurile Invictus 2022.

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a luat cuvântul la ceremonia de deschidere a evenimentului sportiv internațional de la Haga, în Olanda, sâmbătă, 16 aprilie. „Când vorbesc cu fiul meu, Archie, despre ce vrea să fie când va crește mare, în unele zile este îmi spune că vrea să fie astronaut. În alte zile, îmi spune că vrea să fie pilot. Un pilot de elicopter, evident”, a spus el, în timp ce Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută chicotind în public, potrivit usmagazine.com.

Copilul de 2 ani își păstrează opțiunile deschise. Archie vrea uneori să fie „Kwazii din Octonauts”, a spus Harry. „Dacă râdeți, înseamnă că l-ați văzut„. Kwazii este o pisică aventuroasă care poartă un costum de pirat în serialul britanic pentru copii (de care familia se poate bucura prin intermediul Netflix atunci când se află în State).

Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei crește mare, caracterul tău este cel mai important”, le-a spus cofondatorul Fundației Archewell participanților la Jocurile Invictus, toți veterani răniți sau bolnavi. „Și nimic nu ne-ar face pe mine și pe mama lui mai mândri decât să îl vedem având caracterul pe care îl vedem în fața noastră: VOI.”

Invictus Games Opening Ceremony – The HagueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prințul harry, discurs emoționant la Jocurile Invictus 2022

Prințul Harry a continuat: „Voi, ca și comunitate, ați depășit provocări imense și, împreună, vindecați și învățați lumea. Iar voi, ca indivizi, sunteți oameni de substanță, de reziliență, de putere și de inimă. Aveți inima lui Invictus. Poveștile voastre colective vor fi incluse în cărțile de istorie și pentru asta vă mulțumim. Vă mulțumim pentru că ați consolidat în noi convingerea de neclintit că puteți învinge orice cu curaj„.

Discursul lui Harry  a venit la o zi după ce s-a aflat că părinții lui Archie și Lilibet, în vârstă de 9 luni, au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta a II-a. Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a confirmat vineri, 15 aprilie, că aceștia s-au oprit în Marea Britanie înainte de apariția lor la Jocurile Invictus.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton