Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, despre reacția reginei Elisabeta când i-a spus că se retrage din familia regală. „Nu a fost o surpriză”

Prințul Harry, despre reacția reginei Elisabeta când i-a spus că se retrage din familia regală. „Nu a fost o surpriză”
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry împărtășește ce părere a avut bunica sa, regina Elisabeta a II-a, despre decizia lui și a lui Meghan Markle de a renunța la îndatoririle regale. Într-un interviu acordat luni lui Michael Strahan de la Good Morning America, înainte de lansarea cărții sale de memorii „Spare”, ducele de Sussex a vorbit despre cum a reacționat regina, care a murit în septembrie 2022, atunci când el și soția lui au anunțat, în ianuarie 2020, că nu vor mai fi membri activi ai familiei regale.

Reacția reginei Elisabeta când Harry a renunțat la îndatoririle regale

Prințul Harry a fost întrebat dacă regina Elisabeta a II-a a fost supărată pe el după ce a decis să se desprindă de familia regală, potrivit People.

A spus vreodată că era supărată pe tine?” a întrebat Strahan.

Harry a răspuns: „Pentru ce?”

Pentru că ai vrut să-ți schimbi rolul în familie”, a precizat Strahan.

Nu”, a spus prințul Harry. „Eu și bunica mea am avut o relație foarte bună. Nu a fost niciodată o surpriză pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru ea. Ea știa ce se întâmplă, știa cât de greu era. Nu mi-a spus niciodată că era supărată. Cred că era tristă că se ajunsese în acel punct.”

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a declarat că el și Meghan Markle au propus o poziție hibridă în care să își împartă timpul între Marea Britanie și Canada, continuând să o servească pe regină. Cu toate acestea, după cum a detaliat în serialul Netflix „Harry & Meghan”, această idee a fost respinsă.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Sunt incredibil de conștient de poziția mea”

Strahan l-a întrebat: „Vor fi oameni care vor spune: „De ce nu sunt fie înăuntru, fie afară?”. Pentru că, dacă ieși, nu există ipocrizie.”

„Nu pot ieși niciodată”, a răspuns ducele de Sussex. „Și sunt incredibil de conștient de poziția mea și sunt incredibil de recunoscător pentru viața pe care am avut-o și pe care continui să o trăiesc, dar nu există nicio versiune în care să pot ieși vreodată din asta.”

Harry a adăugat că a fost „uimit” de faptul că familia sa a permis ca securitatea să le fie luată lui, soției și copiilor săi în „cel mai vulnerabil moment al lor”.

Prințul Harry a declarat că a fost conștient de faptul că scrierea memoriilor sale îl va expune criticilor.

Singurul mod în care pot să ne protejez, singurul mod în care pot corecta aceste neadevăruri este să scriu ceva – adevărul – într-un singur loc”, a spus el. „Și accept pe deplin că scrierea unei cărți înseamnă să hrănesc bestia”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton