Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, despre vizita secretă din Marea Britanie. Ce a vorbit cu Regina Elisabeta

Prințul Harry, despre vizita secretă din Marea Britanie. Ce a vorbit cu Regina Elisabeta
8

de Roxana Mirea,

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry i-au făcut o vizită secretă Reginei Elisabeta la Castelul Windsor. Cei doi s-au oprit în Marea Britanie în drumul lor spre spre Haga pentru a participa la Jocurile Invictus 2022. Acum, Prințul Harry a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, dar și care au fost subiectele de discuție.

Ce au vorbit Prințul Harry și Regina Elisabeta

Poate că Prințul Harry nu mai locuiește în Marea Britanie, dar încă se asigură că are cine să aibă grijă de bunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

„Mă asigur doar că este protejată și că are oamenii potriviți în jurul ei”, i-a spus el lui Hoda Kotb într-un promo pentru emisiunea „Today”, care va fi difuzată miercuri. Interviul a fost realizat la Jocurile Invictus 2022, la care Harry a participat împreună cu soția sa, Meghan Markle. Înainte de eveniment, Ducele și Ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Regina și cu Prințul Charles – marcând prima lor reuniune în mai bine de doi ani.

A fost minunat să fiu cu ea„, își amintește Harry. „A fost atât de plăcut să o văd.”

Regina Elisabeta – care împlinește, joi, 21 aprilie, 96 de ani – a stârnit îngrijorare la nivel internațional după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19 în luna februarie. De atunci, ea a evitat majoritatea aparițiilor publice, inclusiv sluja de Paște de la sfârșitul săptămânii trecute. Dar, potrivit lui Harry, ea se simte bine și a fost foarte bine dispusă în timpul discuției lor.

„Este într-o formă de zile mari și are întotdeauna un minunat simț al umorului cu mine„, a împărtășit el, râzând când Kotb a remarcat că regina „spune întotdeauna” că Harry o face să râdă.

„Ai făcut-o din nou să râdă?”, a întrebat Kobt, la care Prințul Harry a răspuns: „Da, am făcut-o! Atât Meghan, cât și eu am băut ceai cu ea. Așa că a fost foarte plăcut să reiau legătura cu ea”.

Invictus Games Opening Ceremony – The HagueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prințul Harry: „A fost minunat să o văd”

Pe fondul tensiunilor cu familia regală, Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, s-au mutat în California în martie 2020 și au renunțat oficial la funcțiile lor regale. Ei locuiesc în prezent în Santa Barbara împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 2 ani, și fiica lor, Lilibet, în vârstă de 10 luni.

Știi, acasă pentru mine acum este în State”, i-a spus el lui Kotb. „Și așa se simte. Am fost primiți cu brațele deschise și avem o comunitate atât de grozavă în Santa Barbara.”

Cu o zi înainte, Harry a declarat pentru BBC că discuția lui cu Regina Elisabeta s-a axat pe călătoria sa în Olanda și pe Jocurile Invictus din 2022.

A avut o mulțime de mesaje pentru echipa britanică, pe care le-am transmis deja celor mai mulți dintre ei”, a declarat el. „Așa că a fost minunat să o văd. Sunt sigur că i-ar fi plăcut să fie aici dacă ar fi putut”.

Sursa Foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton