Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry a avut mai multe discuții cu regele Charles înainte de încoronare. Despre ce au vorbit

Prințul Harry a avut mai multe discuții cu regele Charles înainte de încoronare. Despre ce au vorbit
7

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Regele Charles al III-lea au avut câteva conversații, deși unele stânjenitoare, înainte de încoronare. Totuși, relația dintre Prințul Harry și Prințul William rămâne inexistentă, cei doi nevorbind unul ce celălalt.

Depsre ce au vorbit Prințul Harry și Regele Charles al III-lea

Corespondentul regal Omid Scobie, autorul biografiei „Finding Freedom” a lui Harry și Meghan Markle, spune pentru ET că această întoarcere la Londra va fi primul moment în care Harry se va afla față în față cu familia sa, de la lansarea cărții sale de memorii „Spare”, dar mai mult ca sigur nu va fi prima dată când va vorbi cu unii dintre ei.

Harry a avut mai multe conversații cu tatăl său în lunile care au trecut de la lansarea cărții, în mare parte despre încoronarea în sine și, bineînțeles, despre chestiuni legate de Frogmore Cottage, de la care cuplul nu va mai avea cheile”, spune Scobie.

În urmă cu câteva luni, Harry și Meghan au fost evacuați din casa în care locuiau în Marea Britanie, fratele regelui, prințul Andrew, aflat în dizgrație, urmând să locuiască acolo. Harry și Meghan au timp până la începutul verii să părăsească proprietatea.

În ceea ce privește relația dintre Harry și William, Scobie spune că nu s-a schimbat nimic în această privință.

A fost o tăcere de piatră între cei doi frați și asta a continuat de la înmormântarea reginei până la lansarea serialului Netflix, a cărții și, bineînțeles, acum această călătorie la Londra”, spune corespondentul regal, „și nu cred că lucrurile se vor schimba”.

Prințul Harry, ținut la distanță de restul familiei regale la încoronarea regelui CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce rol va avea Prințul William la încoronarea regelui Charles

Cu doar câteva zile în urmă, a fost anunțat rolul foarte important al lui William la încoronarea tatălui său. Potrivit Liturghiei slujbei de încoronare, prințul de Wales va jura loialitate și credință regelui în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey, care va avea loc pe 6 mai. William, în vârstă de 40 de ani, moștenitorul tronului, va îngenunchea în fața tatălui său – după ce va fi încoronat oficial – își va pune mâinile între cele ale regelui și va recita cuvintele cunoscute și sub numele de Omagiu de Sânge Regal.

„Eu, William, Prinț de Wales, vă jur loialitate, vă voi purta credință și adevăr, în calitate de supus al vieții și al trupului dumneavoastră. Așa să-mi ajute Dumnezeu”, va spune William. William este singurul membru al familiei regale care îl va onora pe rege în acest mod în timpul ceremoniei. Încă nu s-a stabilit ce rol va avea Harry.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton