Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry „e disperat și se agață de Meghan Markle ca o plută de salvare”. De unde vin noile declarații explozive

Prințul Harry „e disperat și se agață de Meghan Markle ca o plută de salvare”. De unde vin noile declarații explozive
10

de Andra Stana,

Prințul Harry "se agață" de soția lui "ca un om nevoiaș, ca o plută de salvare". Declarațiile explozive îi aparțin unui biograf regal, care susține că Meghan Markle i-ar satisface toate dorințele fiului prințesei Diana.

Prințul Harry ar fi „rănit și foarte tulburat”

Ducesa de Sussex „satisface toate” „cerințele” ducelui de Sussex, pe care acesta „nu le-a obținut de la alte iubite”, e de părere autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry și războiul dintre Windsor”, citat de Page Six.

Bower mai susține că Harry, 38 de ani, este un bărbat „rănit” și „foarte tulburat” ca urmare a traumelor din copilărie. Iar Markle, 41 de ani, ar fi știut exact cum să-l cucerească.

El este afectat psihologic atât de moartea mamei sale, cât și de tratamentul aplicat de tată mamei sale și lui Harry însuși, când era copil”, mai dezvăluie autorul.

Viața dificilă a prințului Harry – și a rudelor sale – a fost foarte mediatizată de ani de zile. Căsnicia nefericită a mamei sale, Prințesa Diana, din cauza aventurii de lungă durată a Regelui Charles al III-lea cu actuala soție, Regina consoartă Camilla, a fost bine documentată în presă.

Moartea tragică a fostei Prințese de Wales în august 1997 – când Harry avea doar 12 ani – a captat, de asemenea, atenția intensă a presei.

Ducele s-a deschis anterior despre traumele din jurul copilăriei sale. Harry și-a acuzat tatăl că i-a transmis un „ciclu” de „durere și suferință genetică” în cadrul podcastului „Armchair Expert” al lui Dax Shepard în 2021.

Prințul Harry „e disperat și se agață de Meghan Markle ca o plută de salvare”. De unde vin noile declarații exploziveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Meghan Markle „a știut exact pe ce butoane să apese” ca să îl cucerească pe Harry

Markle a susținut întotdeauna că nu știa nimic despre Prințul Harry atunci când s-au întâlnit pentru prima oară, la Soho House’s Dean Street Townhouse, la începutul lui iulie 2016.

Cu toate acestea, în „Răzbunarea”, Bower a susținut că actrița din „Suits/Costume” s-a documentat cu atenție despre Harry înainte de prima lor întâlnire.

„Geniul ei a fost că, înainte de a-l întâlni, l-a cercetat cu atenție. Și, ca femeie inteligentă și cu multă experiență, a știut exact pe ce butoane să apese„, susține biograful.

Bower subliniază că Harry se simțea nefericit ca regal senior , iar Markle i-a oferit ieșirea din sistem. Cei doi soți au părăsit familia regală britanică la începutul anului 2020, iar acum trăiesc în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1 an.

În ultima perioadă, Ducii de Sussex au semnat proiecte importante cu cei de la Spotify și Netflix, în care pun pe tavă informații fără precedent despre familia regală.

„Cred că recenta înmormântare a reginei a trezit în el o oarecare suferință, pentru că era atât de izolat de familie și de prieteni. Părea să fie un intrus”, adaugă Bower. „Și cred că asta pune o mare presiune asupra relației lor”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton