Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry este topit după George și Charlotte, nepoții săi, și abia așteaptă să devină și el tată

Prințul Harry este topit după George și Charlotte, nepoții săi, și abia așteaptă să devină și el tată

de Redactia Tvmania

Prințul Harry este cucerit de-a dreptul de  nepoții săi și spune că nu și-ar mai putea imagina viața fără ei, scrie femalefirst.co.uk.

Prințul Harry este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic după sosirea pe lume a nepoților săi, care au trecut în față, dar a povestit că nu e deloc deranjat de asta. Mai mult, a declarat recent că Charlotte și George sunt „cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla” și că nu și-ar mai putea imagina viața fără ei.

Vorbind despre cei doi mici prinți în cadrul unui interviu pentru publicația Mail on Sunday, Harry a spus că „motivul pentru care sunt al cincilea în linia de succesiune sunt nepoții mei”.

Prințul, care în prezent are o relație cu actrița Meghan Markle, abia așteaptă să devină și el tată. „Să aibă un copil cu Meghan este tot ceea ce își dorește în acest moment”, a declarat o sursă apropiată a cuplului.

Iar altă sursă ar fi explicat ziarului că „venind dintr-o familie cu părinți divorțați, Harry se gândește că atunci când se va însura o va face pentru totdeauna. Este foarte conștient de poziția sa în familia regală, își ia foarte serios îndatoririle și nu dorește să provoace niciun tip de scandal, așa că nu se va grăbi să facă nimic – cei doi nici măcar nu au un an de când formează un cuplu!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton