Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry își face debutul în televiziune. Va apărea într-un nou serial alături de Oprah

Prințul Harry își face debutul în televiziune. Va apărea într-un nou serial alături de Oprah

de Redactia Tvmania

Prințul Harry va colabora din nou cu Oprah Winfrey, la câteva luni de la interviul pe care i l-a acordat, împreună cu soția sa, Meghan Markle, celebrei prezentatoare de peste Ocean.

De această dată, Harry a hotărât să înceapă un alt gen de colaborare cu vedeta de televiziune. Mai precis, prințul Harry va lansa, alături de Oprah, un serial care va avea ca temă principală subiectul sănătății psihice.

Documentarul „The Me You Can’t See” este un serial în care vor fi prezentate dialogurile celor doi cu nume importante ale industriei muzicale, cinematografice sau din lumea sportului, despre sănătatea mentală, scrie click.ro. Printre primii invitați ai seriei se va afla și Lady Gaga. 

Nu numai invitații din noua serie vor face dezvăluiri cu privire la momentele care i-au marcat pe viață, ci și Harry și Oprah, scrie presa de peste Ocean.

„Mai mult ca oricând, acum este nevoie imediată să înlocuim rușinea privind sănătatea mentală cu înțelepciune, compasiune și onestitate. Serialul nostru urmărește să lanseze această dezbatere globală”, a scris Oprah Winfrey într-un comunicat.

La rândul său, prințul Harry a recunoscut că, la fel ca mulți alții din jurul său, și el poartă o formă de traumă nerezolvată, „pierderi sau durere care se simt și sunt foarte personale”.

„Ne-am născut cu vieți diferite, am crescut în medii diferite și drept rezultat suntem expuși unor experiențe diferite. Dar experiența noastră comună este ceea ce ne face pe toți umani. Cei mai mulți dintre noi poartă o formă de traume nerezolvate, pierderi sau durere care se simt și sunt foarte personale. Anul trecut ne-a arătat că toți trecem prin asta, iar speranța mea este că acest serial va arăta că există o putere în vulnerabilitate, o legătură în empatie și putere în onestitate”, a adăugat el.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton