Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry, mărturisiri șocante! „Trebuia să plec din acel mediu toxic”

Prințul Harry, mărturisiri șocante! „Trebuia să plec din acel mediu toxic”

de Redactia Tvmania

Prințul Harry (36 de ani) a avut recent un dialog deschis cu vechiul său prieten James Corden, actor britanic stabilit în California și gazdă a talk-show-ului de noapte „The Late Late Show with James Corden”, difuzat de CBS, în care a povestit relaxat despre familia sa, informează people.com. 

 

Instalat comod alături de James Corden, la un ceai turnat în cești de porțelan, în stil british, pe platforma unui autobuz care îi plimba prin Los Angeles, prințul Harry nu a ezitat să-i povestească bunului său prieten (care a participat și la nunta sa) despre hotărârea sa de-a pleca din Marea Britanie, filmarea acestui dialog fiind inserată apoi într-o ediție recentă a emisiunii lui Corden. 

Discuția celor doi a avut loc la puțin timp după ce prințul Harry și soția lui au anunțat că renunță la prerogativele regale și cu puțin înainte de difuzarea (duminică, pe 7 martie) de către CBS a interviului acordat de Megan Markle (căreia i s-a alăturat ulterior prințul Harry) celebrei realizatoare Oprah Winfrey. 

 

Prințul Harry a ținut să precizeze foarte limpede că „nu se va îndepărta niciodată de familia regală și nici nu va renunța vreodată la dorința sa de a-i ajuta pe ceilalți”, care i-a fost insuflată dintotdeauna.

„Nu m-am îndepărtat niciodată de ei, am făcut doar un pas înapoi”, a continuat acesta să-i povestească lui James Corden. „Așa cum mulți și-au dat seama, mediul acela era foarte dificil. Știm cu toții cum poate fi presa britanică, iar toate astea îmi distrugeau sănătatea mintală. Am simțit că suntem într-un mediu toxic, așa că am făcut ce ar fi făcut orice tată și soț din lume – mi-am scos familia de acolo”, a mai spus prințul Harry cu o sinceritate dezarmantă, . 

 

Acesta a mai precizat că el și soția lui au renunțat la prerogativele regale pentru că nu se mai puteau achita de responsabilitățile și îndatoririle care le reveneau. Prințul i-a mai spus însă prietenului său că intenționează să rămână cel care era atunci când avea îndatoriri regale.

„Voi contribui mereu cu ceva, viața mea este în serviciul public, așa că oriunde m-aș afla în lume va fi același lucru”, a mai spus el. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton