Homepage  / Vedete străine

Reuniune de familie regală. Prințul Harry și Prințesa Eugenie, împreună la Super Bowl 2022

Reuniune de familie regală. Prințul Harry și Prințesa Eugenie, împreună la Super Bowl 2022
10

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și verișoara lui, Prințesa Eugenie, au fost surprinși împreună la Super Bowl 2022. Chiar dacă Ducele de Sussex și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California, se pare că el are o relație foarte bună cu verișoara lui. Cum au fost surprinși Prințul Harry și verișoara lui, Prințesa Eugenie, la Super Bowl 2022.

Prințul Harry și Prințesa Eugenie, împreună la Super Bowl 2022

Reuniune regală de familie. Prințul Harry și verișoara lui, Prințesa Eugenie, au fost surprinși împreună la Super Bowl 2022, din Los Angeles, duminică. Cei doi au fost văzuți stând unul lângă altul într-o suită privată de pe stadionul SoFi. Într-o fotografie, Eugenie părea să vorbească cu Harry, în timp ce el părea a fi concentrat pe joc.

O sursă a declarat pentru Page Six că soția Prințului Harry, Meghan Markle, nu a fost prezentă la meci.

Prințul Harry și Prințesa Eugenie, care este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, au fost îmbrăcați lejer la Super Bowl 2022. Ea a îmbrăcat o cămașă neagră, blugi și pe cap a avut o șapcă de baseball albastră. Păstrând același stil casual, Harry a fost îmbrăcat într-un tricou alb, un cardigan negru și pantaloni negri. De asemenea, verișorii au purtat și măști de protecție negre.

Prințul Harry a vizitat-o de mai multe ori pe Prințesa Eugenie

Prințul Harry și Meghan Markle, s-au mutat pentru prima dată în California în martie 2020 și nu au avut mulți vizitatori de atunci. Cu toate acestea, prințul a mai făcut călătorii acasă și și-a vizitat verișoara. După ce a fost în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, în aprilie, Harry a făcut o oprire și la Frogmore Cottage a lui Eugenie, pe moșia Windsor a Reginei Elisabeta a II-a, unde au locuit anterior el și Meghan.

De asemenea, Harry a intrat în carantină cu Eugenie, soțul ei Jack Brooksbank și fiul lor, August, înainte de a se reuni cu fratele său, Prințul William, în iunie. Frații au dezvăluit o statuie a mamei lor, Prințesa Diana, la ceea ce ar fi fost aniversarea ei de 60 de ani.

printul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Eugenie a fost primul membru al familiei regale care l-a văzut pe Harry după ce el, Meghan și fiul lor, Archie, au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California.

După cum demonstrează munca lor de-a lungul anului trecut, Ducele și Ducesa de Sussex rămân angajați în datoria și serviciul lor față de Regatul Unit și din întreaga lume și și-au oferit sprijinul continuu organizațiilor pe care le-au reprezentat, indiferent de rolul oficial”, a declarat la acea vreme un purtător de cuvânt al cuplului.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton