Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prinţul Harry refuză să semneze un contract prenunţial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Prinţul Harry refuză să semneze un contract prenunţial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

de Redactia Tvmania

Prinţul Harry nu doreşte să semneze un contract prenupţial care să-i protejeze averea de 30 de milioane de lire sterline, insistând că mariajul său cu Meghan Markle va fi unul de durată.

Nunta prințului cu actrița Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai, iar pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment. Totuși surse apropiate celor doi declară că acesta refuză să își protejeze averea dovedind astfel încrederea pe care o are în relația sa.

Potrivit DailyMail apropiații lui Harry au insistat asupra contractului prenupțial invocând faptul că actrița este deja divorțată o dată.

„În mintea lui Harry nu s-a pus niciodată problema de a semna un contract prenupţial. Este sigur că mariajul lui va fi de durată, aşa că nu are nevoie să semneze ceva“, a declarat un apropiat al prințului  pentru Daily Mail.  

Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensignton a declarat că cei doi nu doresc să comenteze aceast aspect. 

Prinţul Harry, care a primit 10 milioane de lire sterline din averea mamei sale, prinţesa Diana, când a împlinit vârsta de 30 de ani, calcă pe urmele fratelui său, prinţului William, care nu a semnat un astfel de acord atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton