Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry, refuzat de Palatul Buckingham. Ce și-a dorit nepotul reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry, refuzat de Palatul Buckingham. Ce și-a dorit nepotul reginei Elisabeta a II-a

de Redactia Tvmania

Remembrance Day sau duminica pomenirii se ține în Regatul Unit ca o zi pentru a comemora contribuția militarilor și a militarilor civili și a femeilor britanice și a Commonwealth-ului în cele două războaie mondiale și în conflictele ulterioare. Se desfășoară în fiecare an la ora 11.00, în a doua duminică din noiembrie. 

Cu ocazia acestei zile, Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Cimitirul Național din Los Angeles, pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au „servit țara și celor care și-au pierdut viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului, anunță site-ul E Online.

Evenimentul este unul cu o încărcătură emoțională extrem de mare pentru Prințul Harry, mai ales fiindcă acesta a făcut parte din armata britanică timp de zece ani. Harry a adus o coroană de flori, pe care era inscripționată următorul mesaj:

„Pentru toți cei care au servit și încă servesc țara. Vă mulțumesc”.

 


De asemenea, cuplul a lăsat flori la mormintele a doi soldați, care au căzut în Primul Război Mondial și au mai oferit o altă coroană de flori pe care scria „În memoria celor care și-au oferit viața pentru a-și apăra țara”.

Potrivit publicației Sunday Times, se pare că Prințul Harry le-a cerut membrilor familiei regale să depună o coroană de flori în numele său în timpul ceremoniei de la Londra, dar se pare că cei de la Palatul Buckingham au refuzat, motivând că Harry „nu mai reprezintă monarhia”.

 


 

La începutul anului, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la titlul de membri seniori ai familiei regale. Prin intermediul unei declarații publicate pe website-ul oficial, cei doi au vorbit despre această decizie și cât de greu le este întreg procesul. „În ultima lună și jumătate, Ducele și Ducesa au rămas implicați în acest proces, ceea ce este de la sine înțeles unul destul de trist pentru ei, având în vedere apropierea față de Altețele Regale și de echipa lor dedicată.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton