Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie. Care este motivul

Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie. Care este motivul
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a petrecut puțin peste de 24 de ore la Londra, săptămâna trecută, când a revenit în țara natală pentru încoronarea regelui. Acum, prințul se pregătește pentru o altă vizită în țara sa natală - iar fanii speculează dacă i se va alătura soția sa, Meghan Markle. Meghan a fost ultima dată în Marea Britanie în septembrie 2022, când cuplul a participat la funeraliile regretatei regine.

Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie

Meghan Markle a ales să nu participe la încoronarea din 6 mai. Ea a rămas în Montecito, California, alături de copiii ei. Încoronarea a avut loc în aceeași zi cu cea de-a patra aniversare a fiului lui Harry, Archie. Prințul Harry va reveni în Marea Britanie pentru a intra în boxa martorilor în cadrul unui proces la Înalta Curte pe care l-a intentat împotriva unui grup de presă, potrivit hellomagazine.com.

Harry este una dintre numeroasele persoane publice care au depus plângeri împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) pentru presupusa colectare ilegală de informații. Printre alte celebrități implicate se numără cântăreața și fosta membră a grupului Girls Aloud, fostul fotbalist și prezentator de televiziune Ian Wright și actorul Ricky Tomlinson.

Din grupul mai larg de persoane care au depus cereri de despăgubire, au fost selectați reclamanți „reprezentativi” pentru a merge la proces, inclusiv Harry. MGN contestă cererile de despăgubire, susținând că unele au fost depuse prea târziu. Luna trecută, avocații grupului de reclamanți au declarat că toți martorii din partea lor vor depune personal mărturie. Acest lucru înseamnă că ducele de Sussesx, care este așteptat să depună mărturie în iunie, va face o a doua vizită la Înalta Curte în acest an.

Prințul Harry, care nu a avut un rol oficial la încoronare, a purtat un costum elegant în loc de uniforma militară tradițională, deși a purtat în continuare medaliile sale militare. Deoarece nu mai este membru activ al familiei regale, nu mai poate purta uniforma pentru ocazii regale.

De ce a mers Prințul Harry la Palatul Buckingham după încoronarea regelui CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Harry a luat loc în al treilea rând, în interiorul Westminster Abbey, alături de soțul prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, care a luat loc lângă el, alături de prințesa Eugenie, urmat de Edoardo Mapelli Mozzi, prințesa Beatrice și prințul Andrew.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton