Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și-a scos fetița în oraș! Puștoaica a crescut și e adorabilă

Prințul Harry și-a scos fetița în oraș! Puștoaica a crescut și e adorabilă
7

de Roxana Mirea,

Prințul Harry este un tată fericit. Ducele de Sussex, soția lui, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor au ieșit în oraș și au luat parte la o paradă de Ziua Independenței, care se sărbătorește pe 4 iulie în SUA. Prințul Harry o ținea pe fiica lui, Lilibet, în brațe. Fetița a crescut și seamănă tot mai mult cu tatăl ei.

Prințul Harry, susprins alături de fiica lui, Lilibet

Prințul Harry a fost surprins în Montecito, marți, bucurându-se de o paradă, pe 4 iulie, atunci când s-a sărbătorit Ziua Independenței în SUA. Ducele de Sussex – îmbrăcat casual în blugi cu o cămașă verde și o șapcă de baseball – a avut mâinile ocupate ținând-o în brațe pe fiica sa de 2 ani, Lilibet, potrivit Page Six.

Micuța prințesă a arătat adorabil într-o rochie cu flori, cu șosete albe până la genunchi și pantofi roșii. Părul ei roșcat era aranjat în două codițe drăguțe. La scurt timp după aceea, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și prințul Archie, în vârstă de 4 ani, au fost fotografiați alături de Harry și Lilibet.

Nu este prima dată când prințul Harry este fotografiat la o paradă de Ziua Independenței. În urmă cu doi ani, fondatorul Jocurilor Invictus a fost fotografiat participând la o paradă de 4 iulie în Wyoming, alături de Markle, în vârstă de 41 de ani, și Archie.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

A fost o perioadă tumultoasă pentru Harry, în vârstă de 38 de ani, și pentru soția sa. Aceștia au anunțat recent că taie legăturile cu Spotify, la doar trei ani după ce au convenit asupra unui contract de 20 de milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle, probleme în afaceri

Podcastul lui Markle, „Archetypes”, nu va înregistra un al doilea sezon, în ciuda faptului că a fost lansat pe primul loc în topurile de anul trecut. O persoană din interior a declarat pentru NY Post că cei doi nu au produs suficient conținut pentru a justifica plata integrală de mai multe milioane de dolari.

Într-o declarație comună, Spotify și Archewell Audio au declarat că „au convenit de comun acord să se despartă și că sunt mândri de seria pe care au realizat-o împreună”. Cuplul pare să primească vestea cu calm, fiind fotografiat zâmbind și ținându-se de mână săptămâna trecută.

O altă persoană din interior a afirmat că cei doi se consideră victimele ghinionului, considerând că pandemia de COVID-19, criza economică și starea de sănătate precară și moartea ulterioară a prințului Philip și a reginei Elisabeta a II-a le-au împiedicat încercările de a-și construi o carieră în sectorul privat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton