Homepage  / Televiziune

Prințul Harry și Meghan Markle, în premieră pe Acasă cu o serie de 3 filme! Programul de difuzare

Prințul Harry și Meghan Markle, în premieră pe Acasă cu o serie de 3 filme! Programul de difuzare

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii familiei regale britanice! Harry și Meghan Markle vin în premieră pe ACASĂ cu o serie de 3 filme de televiziune. Filmele prezintă povestea de iubire dintre Ducii de Sussex, dar și decizia lor de a renunța la titlurile regale și de a părăsi Marea Britanie. Iată când vor difuzate cele trei filme cu Harry și Meghan Markle pe Acasă.

Harry și Meghan Markle, în premieră pe ACASĂ cu o serie de 3 filme

Surpriză pentru fanii Ducilor de Sussex! Trei filme despre Prințul Harry și Meghan Markle vor fi difuzate, în premieră, pe Acasă, începând de mâine, 17 septembrie. Primul film se numește „Harry & Meghan: A Royal Romance” / „Harry și Meghan: O iubire regală” (2018) și va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:00, pe Acasă. Filmul va fi în reluare tot sâmbătă, de la ora 02:30.

„Harry și Meghan: O iubire regală” este un film de televiziune de ficțiune istorică din 2018 despre cum a început relația dintre prințul Harry și Meghan Markle. Filmul a fost difuzat inițial pe Lifetime pe 13 mai 2018, cu puțin înainte de nunta regală. Filmul îi are ca protagoniști pe Murray Fraser și Parisa Fitz-Henley în rolurile lui Harry și Meghan Markle. Burgess Abernethy și Laura Mitchell îi joacă pe prințul William, respectiv Kate Middleton.

Povestea dintre Harry și Meghan, continuă la Acasă

Apoi, povestea prințului Harry și a lui Meghan Markle continuă cu un nou film. „Harry & Meghan: Becoming Royal” / „Harry și Meghan: Primul an de căsătorie” (2019) va fi difuzat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:00, pe Acasă.

„Harry & Meghan: Becoming Royal” este un film de televiziune din 2019 despre nunta regală a Prințului Harry și Meghan Markle și primul lor an de căsătorie. Filmul a avut premiera pe Lifetime, pe 27 mai 2019, ca o continuare a filmului „Harry & Meghan: A Royal Romance”.

De data aceasta, Harry este interpretat de Charlie Field, iar Meghan, de Tiffany Smith. Jordan Whalen îl joacă pe William. În ceea ce privește rolul lui Kate, acesta este interpretat tot de Laura Mitchell.

Povestea continuă cu un al treilea film. „Harry & Meghan: Escaping the Palace” / „Harry și Meghan: Fuga din palat” (2021) este difuzat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21:00, pe Acasă. Acțiunea are loc la trei ani după nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle și prezintă retragerea lor din familia regală și nașterea fiului lor Archie. De data aceasta, Harry este jucat de Jordan Dean, iar pe Meghan o interpretează Sydney Morton. Prințul William este jucat de Jordan Whalen, iar în rolul lui Kate este Laura Mitchell.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton