Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au declanșat un război civil. Ce reacții dure a stârnit trailerul documentarului lor

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au declanșat un război civil. Ce reacții dure a stârnit trailerul documentarului lor
8

de Roxana Mirea,

Trailerul oficial al documentarului „Harry și Meghan”, care va avea premiera pe Netflix luna aceasta, a stârnit noi reacții și acuzații la adresa Ducilor de Sussex. Cei doi sunt acuzați că au declanșat „un fel de război civil existențial”, printre altele.

Trailerul pentru „Harry și Meghan” a stârnit noi acuzații

Trailerul oficial pentru documentarul Netflix al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a apărut luni și a anunțat că seria va fi lansată pe 8 decembrie.

Noul trailer conține o fotografie a Familiei Regale, iar pe deasupra imaginii, vocea Prințului Harry se aude spunând: „Există o ierarhie a familiei. Există scurgeri de informații, dar există și plantarea de povești.” Apoi, urmează o poză cu Ducii de Sussex în timp ce sunt fotografiați de paparazzi. Unul dintre foștii capelani ai reginei Elisabeta a afirmat că prințul Harry și Meghan Markle sunt de vină pentru „războiul civil” care se naște între ei și familia regală, potrivit express.co.uk.

În trailerul Netflix apare și Jenny Afia, avocata prințului Harry și a lui Meghan, care a declarat că există un „război împotriva lui Meghan pentru a ajuta planurile altora„.

Cu toate acestea, Dr. Gavin Ashenden, care a fost capelan al regretatei suverane timp de nouă ani, a declarat: „Meghan și Harry au creat un fel de război civil existențial și nu există niciun dubiu că sunt capabili să provoace daune grave asupra Familiei Regale. În parte pentru că se încadrează într-o anumită mentalitate socială, iar societatea este împărțită în două jumătăți, una reacționară și una progresistă. Ar fi fost mult mai bine dacă acest război civil nu ar fi avut loc, dar are loc și va provoca pagube peste tot.”

„Harry & Meghan” – Primele imagini din noul documentar de pe NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Noi acuzații la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle

În timpul unei emisiuni de radio, Dr. Ashenden a declarat: „Familia [regală] trebuie să ignore și să se prefacă că nu se întâmplă nimic, având în vedere poziția pe care o ocupă în societate, nu au un mandat pentru a ataca.”

Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei Elisabeta, a calificat viitorul documentar Netflix drept „o lungă văicăreală”.

Cred că William și Kate se vor uita la acest trailer și se vor gândi: ‘Doamne, iarăși o luăm de la capăt’. Asta este doar o lungă văicăreală, și pentru ce? Harry spune că face asta ca să-și protejeze familia – să-i protejeze de ce? Meghan spune că dacă am ști ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise – de ce am face-o? Ce anume au de spus și nu am mai auzit până acum?”, a spus acesta.

Prima parte din documentarul „Harry și Meghan” va fi lansat pe 8 decembrie, iar cea de-a doua parte va apărea pe Netflix pe 15 decembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton