Homepage  / Vedete străine

Prințul William și Prințul Harry s-au ignorat la Jubileului de Platină al Reginei. Primele poze oficiale cu Ducii de Sussex

Prințul William și Prințul Harry s-au ignorat la Jubileului de Platină al Reginei. Primele poze oficiale cu Ducii de Sussex
9

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la Slujba de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St. Paul, care face parte din festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. La același eveniment, au sosit și Prințul William și Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle, la Slujba de Ziua Recunoștinței

Prințul Harry și Meghan Markle au participat vineri, 3 iunie, la Slujba de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St. Paul din Londra. Pentru slujba de la biserică, care face parte din festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, Ducele și Ducesa de Sussex au sosit devreme în procesiune, în jurul orei 11:05.

Platinum Jubilee in EnglandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cei doi au sosțit la Catedrala St. Paul zâmbind și ținându-se mână. Harry și Meghan nu au fost însoțiți de copiii lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 11 luni. Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie deschisă la culoare, ivoire, la care a asortat o pălărie cu boruri largi. Pe de altă parte, Prințul Harry a purtat un costum elegant.

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, a anunțat că nu va mai participa la slujbă după ce a resimțit „disconfort” în urma festivităților de joi.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au interacționat cu William și Kate

Desigur, și Prințul William și Kate Middleton au fost prezenți la Slujba de Ziua Recunoștinței, însă nu au stat alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Atunci când au sosit, Ducele, în vârstă de 39 de ani, și Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, și-au ocupat locurile în partea dreaptă a Catedralei St Paul. Cei doi au ocupat aceeași bancă cu Prințesa Anne, Prințul Charles și Camilla Parker Bowles.

De cealaltă parte a culoarului, Ducele, în vârstă de 37 de ani, și Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, au stat alături de Prințesa Eugenie și de soțul ei, Jack Brooksbank.

Harry și Meghan nu au părut să interacționeze cu William și Kate.

Persoane din interiorul Palatului au declarat joi pentru Page Six că fiii lui Charles nu intenționează să interacționeze în timpul festivităților pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

„În momentul de față, nu pare probabil ca Harry și Meghan și William și Kate să se întâlnească separat în timpul festivităților Jubileului„, a declarat sursa. „Cu siguranță nu există nimic în agendă în acest moment”.

Ultima apariție publică comună a celor patru a fost la Westminster Abbey pentru Serviciul Commonwealth în martie 2020, la trei luni după ce Harry și soția lui și-au anunțat planurile de a se retrage din funcțiile regale de rang înalt.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton