Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați de Regina Elisabeta a II-a la Jubileul de Platină. De ce au fost de acord consilierii reginei

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați de Regina Elisabeta a II-a la Jubileul de Platină. De ce au fost de acord consilierii reginei

de Vasilica Rogozanu,

La doi ani și jumătate după ce au renunțat la rolul de membri seniori ai Casei regale britanice, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, își vor face din noua apariția alături de familia regală în luna iunie, atunci când Marea Britanie va celebra cu fast Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. 

În timpul vizitei surpriză și secrete pe care cuplul i-a făcut-o reginei, săptămâna trecută, înainte de a participa la Jocurile Invictus din Olanda, unde Harry a fost prezent, ca fondator, monarhul britanic și-a invitat nepotul favorit să-i fie alături la ceremoniile care marchează cei 70 de ani de domnie.

Harry și Meghan au fost invitați să apară la balconul Palatului Buckingham în timpul festivităților Jubileului de Platină, chiar dacă nu vor avea un „rol oficial” în cadrul acestora, scrie Telegraph.

William, Catherine, Harry și Meghan la ceremonia din 2018. Foto Hepta

În vizita recentă pe care Harry i-a făcut-o bunicii lui de 96 de ani, acesta i-ar fi promis că îi va îmbrățișa curând și pe cei doi strănepoți, micuțul Archie și bebelușul Lisbeth (pe care Regina nu a cunoscut-o încă decât de la distanță).

Chiar dacă prezența lor este un subiect sensibil pentru monarhia britanică, dat fiind atenția excesivă a tabloidelor și problemele de securitate, consilierii Reginei ar fi fost de acord cu venirea acestora la Jubileu, pentru că acest lucru ar însemna foarte mult pentru Elisabeta a II-a. Unii consideră că evenimentul va marca probabil ultima apariție completă, pe balconul familiei, din domnia Reginei care va intra în curând în cel de-al 71-lea an de domnie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton