Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle au impresionat la ultimul lor eveniment regal

Prințul Harry și Meghan Markle au impresionat la ultimul lor eveniment regal
5

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, acesta fiind și ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice.

La slujba de la Westminster Abbey au fost prezenți și alți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton.

Commonwealth (Comunității Națiunilor) este organizația interguvernamentală a 53 de state membre independente, care au făcut parte de-a lungul timpului din Imperiul Britanic. Scopul evenimentului a fost acela de „a celebra diversitatea vastă, uniunea puternică și valorile care definesc Commonwealth”.

Este prima dată când Ducii de Sussex se reîntâlnesc într-un cadru oficial cu Prințul William și Kate Middleton după ce au anunțat că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile lor regale.

În timpul slujbei, Prințul Harry și Meghan Markle nu au stat pe rând alături de Prințul William și Kate Middleton, ci pe cel din spatele lor.

 

meghan si harryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Însă, înainte de a face speculații cu privire la relația dintre cele două cupluri regale, trebuie să precizăm că această așezare nu este cu nimic ieșită din comun și are legătură cu poziționarea lor în cadrul ierarhiei familiei regale britanice. Prințul William este al treilea în linie succesorală la tron, în timp ce Prințul Harry este al șaselea, după Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Mai mult decât atât, poziționarea membrilor familiei regale britanice în cadrul slujbei de la Westminster Abbey este exact aceeași ca anul trecut, pe primul rând stând Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton.

Prințul Harry a început deja să se bucure de noul său statut, el cerând în cadrul unui eveniment la care a participat recent ca oamenii din public să i se adreseze fără a folosi și titulatura de Prinț.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton