Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un acord de producție cu Netflix. Ducii vor produce filme și seriale

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un acord de producție cu Netflix. Ducii vor produce filme și seriale

de Redactia Tvmania

La șase luni după ce a încetat să mai fie membri ai familiei regale britanice, ducele și ducesa de Sussex sunt producători la Hollywood. Conform celor de la New York Times, reprezentanții platformei de streaming Netflix au precizat că cei doi vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, după ce Meghan și Harry au semnat un contract multianual. 


 Ducii de Sussex au pus deja bazele unei companii de producție al cărui nume rămâne încă necunoscut, iar după semnarea contractului cu Netflix, cei doi vor fi plătiți să producă documentare, seriale, filme și programe pentru copii. Harry și Meghan ar putea apărea și în fața camerelor, însă potritivit unui reprezentant al celor doi, Meghan nu intenționează să-și reia cariera în actorie. Ultimul rol al soției lui Harry fiind interpretat în 2018 în serialul „Suits”/„Costume”. 
 
„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul într-un comunicat.
 

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.

Ducii de Sussex calcă pe urmele soților Michelle și Barack Obama, care au semnat un acord de producție cu Netflix în 2018.

La începutul verii, Prințul Harry s-a mutat împreună cu Meghan și fiul lor Archie într-o locuință din Santa Barbara, California, aceasta fiind prima proprietate pe care cei doi au achiziționat-o după ce au părăsit Marea Britanie. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton