Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle au creat haos la Palat. De ce vor avea parte de o primire rece la încoronare

Prințul Harry și Meghan Markle au creat haos la Palat. De ce vor avea parte de o primire rece la încoronare
7

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi provocat haos la Palat, în rândul celor care se ocupă cu planificarea încoronării regelui Charles al III-a. Marele eveniment va avea loc pe 6 mai 2023, iar ducii de Sussex au fost și ei invitați.

Harry și Meghan „nu se pot decide” dacă să participe la încoronarea regelui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi provocat haos în rândul celor care organizează încoronarea regelui Charles cu privire la eventuala lor participare la eveniment, care va avea loc pe 6 mai. Cei doi ar putea fi forțați să să aibă un rol secund în desfășurarea evenimentului. Pe de altă parte, Ducii de Sussex au ratat și termenul limită pentru confirmarea prezenței lor, potrivit express.co.uk.

Conform rapoartelor anterioare, termenul limită a fost programat pentru 3 aprilie. Comentatoarea și scriitoarea regală Daniela Elser a scris în ultima sa rubrică: „Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, nu se pot decide dacă ar trebui să participe la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla, care se apropie cu pași repezi, sau să stea acasă și să curețe acel dulap de la parter în ziua cea mare.”

Ea a susținut că: „Ducii de Sussex, doar pentru o schimbare nebună, îi forțează pe curteni să ia Aspirine Junior și încă nu au spus la Palat dacă vor fi prezenți la evenimentul istoric sau nu. Chiar dacă data limită de confirmare a răspunsului a fost luni [3 aprilie].”

Ce pretenții au prințul Harry și Meghan Markle ca să participe la încoronarea regelui Charles al III-leaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prințul Harry și Meghan Markle, rol secundar la încoronarea regelui Charles

Elser a adăugat că, potrivit Mail, o sursă le-a spus că „totul este încă în aer” și că „tot ceea ce li s-a spus oamenilor este că ‘ar trebui, sperăm, să se rezolve în curând’… este o durere de cap.”

Sursa a mai declarat pentru Mail: „Schimbarea lucrurilor, cum ar fi aranjarea locurilor, este destul de ușoară. Dar ceea ce ne dă mai multe bătăi de cap este securitatea, mașinile și alte chestiuni logistice. Există acum două planuri, unul pentru cazul în care vin și altul dacă nu vin. Este un alt nivel de responsabilitate de care personalul s-ar putea lipsi.”

Elser a adăugat că „deși pot înghiți această monumentală lipsă de interes, ei trebuie să accepte un rol de mâna a doua în cadrul evenimentului.” Ea a adăugat că, dacă vor participa, atunci s-ar putea „confrunta cu o primire din partea familiei sale atât de rece [încât] ar putea probabil să reînghețe calotele polare”.

În martie, Meghan și Harry au confirmat, într-o declarație publică, că li s-a făcut o invitație. Cuplul a susținut că invitația a fost primită „prin e-mail„, adăugând că, „în acest moment„, nu își vor anunța decizia de a participa sau nu. Cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet, se pare că nu au fost invitați la ziua cea mare a bunicului lor. Este posibil ca motivul să fie reprezentat de vârsta lor fragedă.

Lilibet va împlini doi ani, iar Archie va împlini patru ani chiar în ziua încoronării regelui Charles.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton