Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle n-au fost invitați la petrecerea organizată în memoria Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle n-au fost invitați la petrecerea organizată în memoria Prințesei Diana
10

de Cătălina Matei,

Săptămâna viitoare, la Palatul Kensington, va avea loc o petrecere organizată în memoria prințesei Diana, la care prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa. Deși în vară prințul Harry a fost prezent la dezvelirea statuii mamei lor. Petrecerea care ar fi trebuit să aibă loc în iulie a fost amânată din cauza pandemiei. 100 de oaspeți sunt așteptați la eveniment. Nu și prințul Harry și Meghan Markle, care se pot consola cu invitația din partea rapperului Snoop Dogg la masa de Ziua Recunoștinței!

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt invitați la petrecerea de la Palatul Kensington

Tensiunea dintre cei doi frați pare că nu se mai termină. După ce au apărut zvonuri potrivit cărora prințul William este cel care se opune ca botezul nepoatei sale,  Lilibet Diana, să aibă loc la Castelul Windsor, iată că „suspansul” nu s-a terminat.

În iulie, atât prințul William cât și fratele său mai mic, prințul Harry, au fost prezenți la dezvelirea statuii create în memoria prinţesei Diana de Ian Rank-Broadley şi amplasată în grădina Sunken, un loc preferat al ei. Ceremonia a fost una restrânsă, iar petrecerea organizată cu ocazia acestui eveniment a fost amânată pentru luna aceasta.

Potrivit Hello Magazine, ducele de Cambridge a invitat 100 de persoane la această petrecere, iar o sursă apropiată familiei regale a dezvăluit că ducele și ducesa de Sussex nu vor fi prezenți.

Evenimentul de săptămâna viitoare este menit să mulțumească donatorilor care au ajutat la finanțarea statuii, care o înfățișează pe Diana în ultimii ani ai vieții ei și o arată înconjurată de trei copii.

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé „Meghan & Harry” entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prințul Harry și Meghan Markle, invitații lui Snoop Dogg de Ziua Recunoștinței

Recent, într-un interviu acordat publicației „Mirror”, rapperul american și-a exprimat admirația pentru cuplul format din prințul Harry și Meghan Markle, mai ales de când cei doi au ales să se mute în Statele Unite.

„Îi admir pentru că își trăiesc viața așa cum vor, iar acest lucru nu poate fi ușor cât timp întreaga lume te judecă. Trebuie să-și trăiască viața în felul lor – au tot respectul meu pentru acest lucru”, a declarat Snoop Dogg în interviu. Și pentru a-și susține admirația, rapperul i-a invitat pe cei doi și pe copiii lor la reședința sa, de Ziua Recunoștinței. „Dacă vor să vină la cină de Ziua Recunoștinței, pregătesc ceva special”, a spus el, adăugând că a luat lecții de gătit de la Chef Gordon Ramsay.

Snoop Dogg

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton