Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a

de Redactia Tvmania

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi spus Reginei Elisabeta a II-a că nu vor petrece primul Crăciun al lui Archie alături de familia regală în Sandringham.

 Ducele și Ducesa de Sussex vor rămâne în locuința din Windsor sau vor călători pentru a fi alături de mama lui Meghan, Doria Ragland, ultimul an fiind unul dificil pentru familia celor doi din cauza comentariilor negative apărute în presă. Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle au nevoie de o pauză pentru „a-și încărca bateriile”.
Apropiații familiei regale se tem că această decizie nu face altceva decât să înrăutățească situația tensionată dintre membrii familiei regale, recent Prințul Harry spunând că el și fratele lui „se află pe drumuri diferite în acest moment”.

Ducele și Ducesa de Sussex vor lua o pauză de șase săptămâni după ce Prințul Harry va participa la un eveniment la Royal Albert Hall. Cel mai probabil Meghan și Harry vor călători alături de fiul lor, Archie, în SUA pentru a petrece Ziua Recunoștinței alături de mama Ducesei de Sussex.

 

Toată lumea credea inițial că cei doi se vor întoarce de Crăciun pentru a merge la Sandringham, alături de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. O sursă regală a declarat pentru The Sun că „ei au nevoie de timp pentru a se odihni și pentru a decide ce planuri au pentru anul viitor”.

Biograful regal Ingrid Seward a declarat că este ușor de înțeles de ce Prințul Harry și Meghan Markle au luat această decizie.

„Crăciunul la Sandringham poate fi destul de stresant așadar poate nu vor să meargă cu Archie la o vârstă atât de fragedă. Cu toate acestea, Sandringham a fost gazda multor copii de-a lungul timpului așadar este pregătit pentru ei. Cred că este destul de trist că nu vor să facă parte din această adunare de familie, mai ales acum când Regina și Ducele de Edinburgh sunt foarte bătrâni. Regina va fi probabil rănită, însă are prea multă grație pentru a lăsa să se vadă acest lucru.”

Prințul Harry a petrecut mereu Crăciunul la reședința Reginei, mai puțin în 2012, când se afla în Afghanistan. În ultimii doi ani el a fost însoțit de Meghan Markle.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton