Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry şi Meghan Markle renunţă la social media

Prințul Harry şi Meghan Markle renunţă la social media

de Redactia Tvmania

Se pare că ducele și ducesa de Sussex au abandonat rețelele sociale în timp ce se concentrează pe noua lor viață din Statele Unite.

Motivul este unul cât se poate de serios. Deși cei doi reușiseră să adune peste 10 milioane de urmăritori pe contul lor oficial în vremea în care încă făceau parte din familia regală, acum vor să renunțe în a se mai expune pe aceste platforme. Potrivit celor de la Sunday Times Meghan și Harry au fost dezamăgiți de „ura” întâlnită în mediul online. Mai mult, nu doresc să folosească rețelele de socializare nici pentru organizația lor non-profit, Archewell. 

Principalul cont de socializare al lui Harry și Meghan a fost @sussexroyal pe Instagram, care are 10,4 milioane de urmăritori, însă au renunțat la el în luna martie după ce au renunțat la rolurile din familia regală. De atunci nu s-a mai postat nimic pe pagina respectivă.

Ca parte din acordul pe care l-au avut cu Regina Elisabeta a II-a, cei doi au fost de acord să nu își folosească titlurile regale sau cuvântul „regal” în viitoarele lor proiecte profesionale. Iar de atunci cuplul s-a concentrat pe proiecte independente și au reușit să se stabilizeze din punct de vedere financiar. 

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton