Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle sunt independenți financiar. Cei doi și-au achitat datoria către Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle sunt independenți financiar. Cei doi și-au achitat datoria către Marea Britanie

de Redactia Tvmania

Ducii de Sussex au anunțat, prin reprezentantul lor, că și-au achitat datoria de 2,4 milioane de lire sterline, datorată contribuabililor britanici, sumă care a fost folosită la renovarea locuinței lor, Frogmore Cottage.

 

De la începutul anului, atunci când prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la rolul de membri seniori ai Casei Regale Britanice, tabloidele engleze au adus mereu în discuție banii publici plătiți pentru renovarea proprietății făcută dar de nuntă de Regina Elisabeta a II-a, iar ducii de Sussex au decis să înapoieze integral banii contribuabililor.

 

Cuplul a locuit la Frogmore Cottage, aflată aproape de castelul Windsor, mai puțin de șase luni, dar casa va fi folosită în continuare de către cei doi atunci când vor reveni în Anglia, ei plătind chirie pentru această proprietate 18.000 de litre sterline pe lună.

 

În același timp, odată cu semnarea contractului de 150 de milioane de dolari cu Netflix, pentru o serie de programe produse de ei pentru platforma de streaming, ducii au devenit independenți financiar, scrie ABC News, citând surse anonime. De asemenea, potrivit Daily Mail, prințul Charles, care i-a ajutat financiar în toată această perioadă de readaptare, și-a întrerupt plățile private către cei doi, care pot acum să se descurce singuri.

 

Meghan și Harry și-au cumpărat recent o locuință estimată la 11 milioane de lire sterline în Montecito, Santa Barbara.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton