Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan Markle vor avea o fetiță. Au făcut mărturisiri impresionante, despre culoarea pielii primului copil

Harry și Meghan Markle vor avea o fetiță. Au făcut mărturisiri impresionante, despre culoarea pielii primului copil

de Redactia Tvmania

Prințul Harry şi Meghan Markle urmează să devină părinți pentru a doua oară, chiar la sfârșitul primăverii, potrivit unelor surse. Cei doi au dezvăluit în timpul interviului acordat lui Oprah și difuzat duminică pe canalul american CBS, care este sexul celui de-al doilea copil pe care îl așteaptă: vor avea o fetiță. 

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018. 

Meghan și Harry mai au un băiețel de 1 an și 9 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.  Meghan a anunțat că este însărcinată pe data de 14 februarie, profitând de semnificația Zilei Îndrăgostiților, iar acum cuplul și-a exprimat fericirea de a avea o fetiță. 

În timpul interviului acordat lui Oprah, cei doi au făcut publică o informație șocantă despre familia regală, de dinainte ca Archie să se nască. Meghan a povestit cum un membru al Casei Regale britanice, pe care nu a vrut să-l numească, i-a spus lui Harry că e îngrijorat cu privire la cât de închisă la culoare va fi pielea bebelușului pe care cei doi urmau să îl aibă.

Meghan a suferit atât de mult din cauza discuțiilor și a presiunii trăite în Marea Britanie, încât a mărturisit că au fost momente când s-a gândit la sinucidere.

De data aceasta, însă, fericitul cuplu este departe de rudele de rang înalt ale prințului. Cei doi locuiesc în Los Angeles, unde duc o viață liniștită și formează o familie fericită. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton