Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute din noua lor casă californiană

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute din noua lor casă californiană
7

de Vasilica Rogozanu,

După numai 18 luni în casa lor din Montecito, California, prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, pentru că nu sunt prea încântați de locuința lor. 

O sursă a declarat pentru Daily Mirror că cei doi „Se gândesc să-și vândă casa din Montecito. Totuși, aceasta nu va fi pe piață având în vedere cine sunt. Va fi arătată doar persoanelor confirmate ca fiind cumpărători serioși, cu resurse financiare”. 

„Vor să rămână în cartier sau în apropiere, dar nu sunt înnebuniți cu proprietatea pe care o au acum”, au adăugat sursele citate. Cuplul și-a cumpărat casa în valoare de 14 milioane de dolari, în 2020, după ce a renunțat la atribuțiile regale din prima linie și s-a mutat în SUA. 

Cuplul și-a petrecut aici sărbătorile de iarnă, alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, pe care i-a arătat pentru prima dată pe felicitarea de Crăciun, dar proprietatea e situată într-o zonă plină de paparazzi, ceea ce presupune măsuri speciale de securitate.

Prințul Harry și Meghan Markle mai au în folosință, în Anglia, proprietatea Frogmore Cottage, făcută cadou de Regina Elisabeta a II-a, pentru care au înapoiat Coroanei banii folosiți la renovare. Ei plătesc chirie, dar acolo locuiesc acum verișoara lui Harry, prințesa Eugenie, cu soțul și bebelușul ei.

Le prince Harry, duc de Sussex et sa femme Meghan Markle, duchesse de Sussex ont acheté une propriété pour 14,65 millions de dollars à Montecito en CalifornieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton