Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan și-au luat la revedere. Ducii de Sussex se retrag de pe contul de Instagram @sussexroyal

Prințul Harry și Meghan și-au luat la revedere. Ducii de Sussex se retrag de pe contul de Instagram @sussexroyal

de Redactia Tvmania

Cuplul Meghan și Harry și-au anunțat ultima postare pe pagina de Instagram @SussexRoyal, luni, cu o zi înainte de a ieși oficial din familia regală.

Ce doi nu vor mai folosi contul @SussexRoyal pe platforma Instagram și nici nu-și vor mai actualiza website-ul SussexRoyal.com, dar acestea vor rămâne active.

În ultima postare pe Instagram, cuplul a scris că:

„Așa cum putem simți cu toții, în acest moment, lumea este extraordinar de fragilă. Totuși, suntem încrezători că toți oamenii au potențialul și posibilitatea de a face diferența – așa cum vedem acum peste tot pe glob, în familiile noastre, în comunitățile noastre și în cele care sunt în prima linie a frontului – împreună ne putem sprijini unii pe ceilalți. 
Cel mai important acum este sănătatea și bunăstarea tuturor oamenilor, precum și găsirea de soluții pentru multele probleme rezultate din pandemia de coronavirus.  Întrucât toți trebuie să găsim rolul pe care trebuie să-l jucăm în această schimbare globală și în schimbarea obiceiurilor, noi ne vom concentra  în acest nou capitol pentru a înțelege cum putem contribui cel mai bine.

În timp ce este posibil să nu ne vedeți aici, munca noastră continuă. Mulțumim acestei comunități – pentru sprijin, inspirație și angajamentul împărtășit pentru binele din lume. Așteptăm cu nerăbdare să ne reconectăm în curând. Ați fost grozavi! Până atunci, vă rugăm să aveți grijă de voi și de unii de alții. Harry și Meghan”, a fost mesajul Ducilor de Sussex. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton