Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry și Prințul William au trecut peste conflictele recente și s-au împăcat

Prințul Harry și Prințul William au trecut peste conflictele recente și s-au împăcat

de Redactia Tvmania

Este cunoscut deja faptul că Prințul Harry și Prințul William au avut o relație foarte tensionată în ultimul timp, se pare însă că soarele a răsărit iar și cei doi au renunțat la discuții.

Potrivit Entertainment Tonight, frații au luat decizia de a lăsa în urmă ce a fost și doresc să se concentreze pe relația lor din prezent. În perioda asta, mai ales, William și Harry au avut multe de împărtășit, în legătura cu pandemia, aniversările din familie și starea de sănătate a tatălui lor, Prințul Charles.

„Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum, iar ei păstrează legătura la telefon”, a confirmat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Au avut nenumărate apeluri video împreună, au sărbătorit aniversările din familie, iar faptul că Prințul Charles nu s-a simțit bine i-a forțat pe cei doi să pună mâna pe telefon și să reia legătura”.

Au existat numeroase speculații apropo de relația celor doi, cum că ar fi renunțat să vorbească după retragerea lui Harry & Meghan ca membri seniori ai familiei regale și plecarea acestora din Regatul Unit. De asemenea, a existat și o teorie cum că frații s-ar fi certat, de fapt, din cauza lui Kate și a lui Meghan.

Dar aceeași sursă a menționat faptul că inclusiv Meghan și Kate se înțeleg mai bine acum:

„Cred că ambele părți s-au liniștit acum, că toată drama este de domeniul trecutului”, a continuat Nicholl. „Meghan și Harry sunt acum liberi să-și continue viața, iar Ducele și Ducesa de Cambridge se pot întoarce la viața lor fără să mai existe drame și supărări. Cred că lui Kate și William le este dor de Harry și de Meghan, dar în special cred că aceștia îi simt lipsa lui Harry și faptul că nu mai este aproape”.

Nicholl a continuat prin a vorbi și despre de viața din America a lui Harry și despre speculațiile că el ar fi nefericit acolo, lucru despre care mulți și-au dat cu părerea, inclusiv Dr. Jane Goodall.

 Experta a spus că Harry și Meghan sunt foarte fericiți și că se bucură cu siguranță de libertatea lor din Los Angeles. „Ei și-au stabilit domiciliul în L.A., iar acesta este drumul lor către viitor”, a spus ea. „Mi s-a spus că aceștia se simt foarte liberi și chiar se bucură de noua lor viață, find mai mult pe cont propriu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton