Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry spune că „iubește” noua sa viață din Statele Unite. Când va reveni în Marea Britanie

Prințul Harry spune că „iubește” noua sa viață din Statele Unite. Când va reveni în Marea Britanie

de Redactia Tvmania

Zilele trecute, ducele de Sussex, în vârstă de 35 de ani, s-a alăturat unui apel virtual alături de echipa și voluntarii echipei de  Rugby Football League.

Intervenția a avut loc chiar din conacul din Santa Barbara, unde s-a mutat recent cu soția sa și fiul lor, Archie. În cadrul discuției, fiul prințesei Diana a dezvăluit cum s-a adaptat vieții din Statele Unite, după ce în luna martie a acestui an a renunțat la îndatoririle regale. 

„Ce intrebare ușoară! Iubesc viața aici. Este fantastică!”, au fost declarațiile lui Harry referitoare la adaptarea vieții în Statele Unite.

În cadrul discuției, Harry a mai mărturisit că ar vrea să își învețe fiul să joace rugby, însă se găsesc foarte greu mingiile potrivite, spunând că este „imposibil” să pună mâna pe ele: 

„Ceea ce am nevoie sunt câteva mini mingi de rugby pentru a-l putea implica pe Archie în joc … Am un pic de spațiu în curte pe care suntem norocoși să îl avem.  Sunt incredibil de norocos și recunoscător să am spațiu în aer liber și să-l văd pe fiul meu afară, deoarece știu că nu au avut șansa asta în ultimele cinci luni”, a mai spus Harry. 

Și pentru că proiectele profesionale ale lui și ale lui Meghan Markle se lasă așteptate, acesta a precizat că familia este în acest moment pe primul loc: 

„Micuțul nostru este prioritatea noastră numărul unu, pe locul doi urmează munca și rolul nostru de a face lumea un loc mai bun”. 

Potrivit presei, Prințul Harry ar reveni pe plaiurile natale anul viitor, în 2021, când va fi implicat într-o serie de proiecte. Harry și fratele său William doresc ca pe 1 iulie 2021, ziua în care prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, la Palatul Kensington, reşedinţa londoneză în care a locuit împreună cu copiii săi după divorțul de prințul Charles, va fi instalată o statuie în cinstea sa. Tot în acea perioadă, Harry dorește să fie alături de bunica sa la ceremonia Tropping the Colour. 

 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton