Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry merge singur la încoronarea regelui Charles. De ce a refuzat Meghan Markle să meargă cu soțul ei

Prințul Harry merge singur la încoronarea regelui Charles. De ce a refuzat Meghan Markle să meargă cu soțul ei
13

de Andra Stana,

Ducele de Sussex va fi prezent la încoronarea regelui Charles al III-lea, dar Meghan Markle nu va participa, a anunțat Palatul Buckingham. De ce ar fi luat ducesa de Sussex această decizie.

Prințul Harry merge singur la încoronarea regelui Charles al III-lea

Au existat speculații cu privire la posibilitatea ca cei doi soți să călătorească la încoronare, dar acum s-a aflat că prințul Harry va participa de unul singur, anunță bbc.com.

Prințul se va alătura celor peste 2.000 de invitați la Westminster Abbey pe data de 6 mai. Va fi prima dată când Harry va fi văzut alături de familia regală de când a fost publicată cartea sa de memorii „Rezervă”.

Cartea lui Harry a dezvăluit profunzimea dezacordurilor dintre el și ceilalți membri ai Familiei Regale. Prințul a vorbit în ultima vreme despre faptul că se simte „diferit” de restul familiei sale.

Decizia lui Meghan de a refuza invitația are legătură cu aceste tensiuni familiale continue și nerezolvate, scrie sursa citată.

Prințul Harry va participa de unul singur la încoronarea regelui Charles. De ce va lipsi Meghan MarkleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cartea prințului Harry – și seria documentară lansată de ducii de Sussex pe Netflix – a evidențiat anxietatea sa cu privire la acoperirea mediatică negativă, în special față de Meghan. De asemenea, a vorbit despre lipsa de sprijin din partea familiei sale.

Nu era clar dacă prințul Harry va participa la încoronarea tatălui său. Abia acum a fost confirmat faptul că va fi prezent la Abație. Înseamnă că regele Charles îi va avea pe ambii fii prezenți la ceremonie.

Prințul Harry merge la încoronarea regelui Charles, Meghan rămâne cu copiii acasă

Data este, de asemenea, cea de-a patra aniversare a fiului prințului Harry și al lui Meghan, prințul Archie, care va rămâne în Statele Unite cu mama sa.

Prințul Harry și Meghan au emis o declarație în același sens ca și palatul. „Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”.

Prințul Harry și Meghan fuseseră contactați prin e-mail în urmă cu mai bine de o lună în legătură cu participarea la încoronare. Au urmat săptămâni întregi de speculații cu privire la faptul dacă vor merge sau nu.

Anunțul înseamnă că Prințul Harry va lua parte la ceremonia istorică, alăturându-se altor membri ai Familiei Regale, personalități publice, lideri mondiali și 450 de reprezentanți ai unor organizații de caritate și grupuri comunitare.

Ce rol va juca Harry

Întrucât nu mai este un „membru al familiei regale în activitate“, rămâne de văzut ce rol va juca Prințul Harry în cadrul ceremoniei. Pentru Jubileul de platină al reginei, prințului Harry și lui Meghan nu li s-a permis să ia parte la tradiționala apariție la balconul Palatului Buckingham.

Este de așteptat ca Prințul William, în calitate de Prinț de Wales, să aibă un rol proeminent la încoronare – iar după relatarea dramatică a Prințului Harry despre cearta lor, se va acorda atenție ca cei doi frați să fie văzuți din nou împreună.

Memoriile prințului Harry descriu o altercație fizică între frați și certuri cu privire la căsătoria tatălui lor cu Camilla.

Nepoții Camillei au primit roluri speciale de îndeplinit în timpul încoronării, iar Palatul Buckingham a declarat că după acest eveniment va fi un „moment potrivit” pentru ca soția lui Charles să fie cunoscută sub numele de regina Camilla.

Pe lângă slujba de încoronare, există un weekend lung de evenimente publice și concerte la care Familia Regală va trebui să participe. Cu toate acestea, nu se știe cât timp va rămâne prințul Harry în Marea Britanie.

Prințul Harry a avut o apariție neașteptată la Londra în luna martie, când a participat la o audiere în instanță într-un proces împotriva Associated Newspapers în legătură cu acuzațiile de încălcare a vieții private, dar nu se crede că s-a întâlnit cu fratele sau tatăl său în timpul vizitei.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton