Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry vorbește despre moartea Prințesei Diana într-un interviu emoționant: „O rană care nu se închide și care te macină”

Prințul Harry vorbește despre moartea Prințesei Diana într-un interviu emoționant: „O rană care nu se închide și care te macină”

de Redactia Tvmania

La 22 de ani de la trecerea în neființă a Prințesei Diana, Prințul Harry își aduce aminte de ea și în continuare îi duce dorul ca în prima zi. Ducii de Sussex au pregătit un documentar în recenta lor vizită în Africa, iar Harry a rememorat-o pe mama sa. 

 Documentarul  pune accent și pe conflictul dintre familia regală și mai multe tabloide britanice pe care Prințul Harry le-a dat în judecată pentru publicarea de informații private. Vorbind despre impactul pe care presa îl are asupra vieții sale private, Harry a spus:

„Cred că, făcând parte din această familie, având acest rol, de fiecare dată văd o cameră, de fiecare dată aud un click al aparatului foto, de fiecare dată văd un bliț. Toate acestea mă duc înapoi, așa că în această privință este o amintire a celor mai grele momente în comparație cu cele bune”.

Prințul Harry avea numai 12 ani atunci când Prințesa Diana a murit în 1997 într-un accident auto în Paris, încercând să scape de paparazzi. Ducele de Sussex s-a implicat activ în continuarea acțiunilor caritabile începute de mama sa, aducându-i de fiecare dată un omagiu.

În timpul turneului în Africa, Prințul Harry a retrăit emoțiile pe care le-a avut mama sa atunci când a pășit pe un teren minat activ. 

„Fiind aici, după 22 de ani, încercând să termin ce a început ea, este incredibil de emoționant, dar tot ceea ce fac îmi amintește de ea”, a spus Prințul Harry. „Însă acest rol și presiunea care vine odată cu el îmi amintesc de cele mai multe ori de lucrurile rele”.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton