Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry vrea să participe la slujba de comemorare a Prințului Philip. Ce l-ar putea împiedica

Prințul Harry vrea să participe la slujba de comemorare a Prințului Philip. Ce l-ar putea împiedica
8

de Roxana Mirea,

Prințul Harry își dorește să fie prezent la slujba de comemorare a bunicului său, Prințul Philip, eveniment care va avea loc luna viitoare. Totuși, situația este destul de incertă având în vedere că prințul se luptă cu guvernul Regatului Unit pentru a încerca să beneficieze de protecție din partea poliției atunci când se află în țara natală.

Prințul Harry vrea să fie la slujba de comemorare a Prințului Philip

Prințul Harry continuă să lupte cu guvernul Regatului Unit pentru încercarea sa de a pune în aplicare măsuri de securitate pentru el și familia lui atunci când aceștia își doresc să viziteze țara natală. În acest context, nu a fost foarte clar dacă Ducele de Sussex va participa la slujba de comemorare a bunicului său, Prințul Philip.

Cu toate acestea, surse au declarat pentru Page Six că evenimentul, care va avea loc luna viitoare, va fi acoperit de securitatea statului. Având în vedere acest lucru, sunt șanse mari ca Prințul Harry să fie prezent la slujba de comemorare a bunicului său. La eveniment, vor fi prezenți Regina Elisabeta, Prințul Charles, Prințul William, dar și alți membri ai familiei regale.

Cu toate acestea, șansele ca soția lui Harry, Meghan Markle, și copiii lor, Archie, în vârstă de 2 ani și Lilibet, în vârstă de 8 luni, să i se alăture la evenimentul de la Westminster Abbey pe 29 martie sunt considerate a fi mici. Chiar dacă Prințul Harry a mai vizitat țara natală de când a renunțat la atribuțiile regale în martie 2022, Meghan nu l-a însoțit niciodată.

printul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prințul Harry, fără protecție din partea poliției britanice

Săptămâna trecută, echipa juridică a lui Harry a subliniat că el dorește să-și viziteze prietenii și familia acasă, în Marea Britanie, dar „nu se simte în siguranță” fără protecție din partea poliției – pentru care ar plăti personal. Avocatul lui Harry a declarat vineri Înaltei Curți din Londra că el dorește să-și aducă familia în vizită, dar „nu se pot întoarce la casa lui”, deoarece este „prea periculos”.

Ministerul de Interne intenționează să argumenteze că securitatea personală de protecție a prințului este încă luată în considerare „de la caz la caz”, din cauza „statutului excepțional” al lui Harry. Decizia poate varia în funcție de motivul pentru care acesta intenționează să viziteze Marea Britanie și de funcțiile pe care le va îndeplini pe când este acolo.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton