Homepage  / Vedete străine

Prințul Louis a împlinit 5 ani. Ce tradiție nu a fost păstrată la aniversarea mezinului lui Kate Middleton

Prințul Louis a împlinit 5 ani. Ce tradiție nu a fost păstrată la aniversarea mezinului lui Kate Middleton
3

de Cătălina Matei,

După ce mezinul prințului și prințesei de Wales a avut parte de primul său Paște petrecut alături de seniorii casei regale britanice, iată că Louis este din nou în centru atenției. Prințul a împlinit 5 ani pe 23 aprilie, iar părinții lui au marcat aniversarea prin publicarea unor noi fotografii. De data aceasta, o tradiție nu a fost respectată. Despre ce anume este vorba?

Un nou prilej de sărbătoare în Familia Regală britanică, căci prințul Louis, mezinul lui Kate Middleton și al prințului William, a împlinit 5 ani pe 23 aprilie. Bineînțeles, aniversarea a fost punctată prin publicarea unor noi imagini cu micul prinț. De data aceasta însă, fotografiile nu au mai fost realizate de mama sa, Kate Middleton fiind cunoscută pentru pasiunea sa pentru arta fotrgrafică, dar și responsabila pentru mai multe portrete date publicității de-a lungul timpului.

Astfel, cele două imagini cu Louis publicate de Palatul Kensington au fost realizate de fotograful Millie Pilkington la începutul acestei luni.

Cineva împlinește mâine 5 ani… La mulți ani, Prințul Louis”, e mesajul care a însoțit cele două poze cu prințul Louis distribuite ieri pe Instagram.

În prima fotografie, prințul Louis apare zâmbind în timp ce stă într-o roabă pe iarbă și frunze, în timp ce mama sa, îmbrăcată într-un top alb-negru cu dungi, este surprinsă plimbându-l. Tânărul membru al familiei regale poartă un pulover albastru peste o cămașă în carouri și pantaloni scurți.

Unal doilea cadru îl prezintă pe mezin zâmbind în timp ce privește în depărtare. Fotografia oferă o privire mai atentă asupra ochilor săi căprui deschis și a părului său deschis la culoare.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Prințul Louis, al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, s-a născut la data de 23 aprilie la ora locală 11.01 și a cântărit 3,8 kg la naștere. Ducele de Cambridge, tătl său, a asistat la naștere. Echipa spitalul a fost condusă de Guy Thorpe-Beeston. Copilul a fost văzut pentru prima dată în public, după șapte ore de la nașterea sa, în fața Spitalului St. Mary. În conformitate cu tradiția regală, numele prințului  nu a fost anunțat imediat, dar 4 zile mai târziu, pe 27 aprilie 2018, numele acestuia a fost anunțat ca fiind Louis Arthur Charles.

Omagiu pe Instagram adus reginei Elisabeta a II-a

Cu două zile înainte de a-l sărbători pe prințul Louis, pe contul oficial de Instagram al prințului și prințesei de Wales a fost postată o fotagrafie în onoarea reginei Elisabeta a II-a, care a murit anul trecut, în septembrie. Pe 21 aprilie, străbunica lui Louis ar fi împlinit 97 de ani.

Palatul a făcut publică o fotografie inedită a defunctei regine cu unii dintre nepoții și strănepoții ei, realizată de Kate Middleton la Balmoral vara trecută.

Prințesa de Wales, care s-a descris anterior ca fiind o „fotografă amatoare entuziastă”, realizează în mod regulat fotografii cu membrii familiei sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton