Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William, apariție surpriză pentru fanii care îi aduceau un omagiu Prințesei Diana

Prințul William, apariție surpriză pentru fanii care îi aduceau un omagiu Prințesei Diana

de Redactia Tvmania

Pe 1 iulie Prințul William i-a surprins pe fanii care s-au adunat la Kensington Palace pentru a-i aduce un omagiu Prințesei Diana, care a murit în 1997 într-un accident de mașină.

 

Potrivit The Daily Mail, fanii familiei regale s-au strâns în fața porților încă de la 5.30 dimineața, însă în jurul orei 18.45, ei au fost surprinși de vizita Prințului William, care a venit însoțită de o mică echipă de securitate.

Ducele de Cambridge avea o ținută casual, o cămașă și o jachetă și a vorbit cu acest grup timp de șapte minute, până când s-a format o adevărată mulțime.

„William mi-a spus că știe că venim aici în fiecare an și ne-a mulțumit pentru ce facem pentru mama sa”, a spus John Loughrey, cel care a vorbit cu Prințul William. „… mi-a strâns mâna de trei ori, are o strângere fermă și am simțit un lucru minunat care s-a dus în tot corpul meu. Cred că încă tremur. Sunt foarte emoționat”, a povestit acesta.

„El a zis,’Sunt impresionat de faci, ai o adevărată colecție’”, a spus John, referindu-se la reacția lui William care a văzut toate accesoriile cu Diana pe care le avea acesta. „I-am spus că mă rog pentru mama lui în fiecare duminică la Westminster Abbey și el a părut impresionat”.

 

„Ea s-a născut cu două inimi, una pentru ea și una pentru noi. Oamenii nu trebuie să uite asta. Nu am mai vorbit cu William până acum, doar l-am văzut, însă el a venit la mine și știa cine sunt. Sunt atât de emoținat. El chiar părea impresionat că suntem acolo”, a declarat John.

Prințul William i-a povestit acestuia și de statuia cu Prințesa Diana, care urmează să fie dezvăluită curând. Statuia va fi amplasată în afara palatului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton