Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William ar fi fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie

Prințul William ar fi fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie

de Redactia Tvmania

Publicația The Sun face dezvăluiri neașteptate despre nepotul reginei Elisabeta a II-a. Se pare că prințul William ar fi fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a dorit să păstreze secret acest lucru, spre deosebire de tatăl său, Prințul Charles, care a anunțat în martie că s-a infectat cu coronavirus.

The Sun a publicat informația că Prințul William ar fi avut coronavirus și că nu a făcut public diagnosticul pentru că „se întâmplau lucruri importante și nu voiam să îngrijorez pe nimeni”. Aceeași sursă relatează că Ducele de Cambridge a fost tratat de medicii familiei regale și s-a izolat la reședința sa de la țară, Anmer Hall din Norfolk.

În acea perioadă, Prințul William a fost prezent la mai multe videoconferințe, însă ar fi luat o pauză de pe 9 până pe 15 aprilie. Pe 23 aprilie, Prințul William și Kate Middleton au apărut într-un videoclip produs de Football Association despre criza provocată de pandemia de coronavirus. 

Palatul Kensington – reședința prințului William – a refuzat să comenteze oficial.

Prințul William s-ar fi infectat cu coronavirus în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a fost testat pozitiv. Soția Prințului Charles, Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, dar rezultatul a fost negativ. După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a a părăsit atunci Palatul Buckingham și s-a mutat la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton