Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

de Redactia Tvmania

Prințul William a colaborat recent cu BBC pentru a crea un nou documentar în care vorbește despre sănătatea mintală. Documentarul „Football, Prince William and Our Mental Health”, care a fost lansat ieri, urmărește campania Prințului William prin care încurajează publicul britanic să se adreseze acestor probleme prin intermediul fotbalului.

Ducele de Cambridge nu s-a ferit să răspundă întrebărilor referitoare la problemele cauzate de viața trăită în lumina reflectoarelor:

„În anumite zile, dar și mai ales pentru anumite discursuri, în special atunci când eram mai tânăr, cu siguranță am simțit anxietate de genul, ‘Oh, trebuie să meargă bine pentru că mulți oameni mă vor urmări’”, a spus el. „Într-un mod ciudat, lucrul care m-a ajutat foarte mult, de care nu-mi dădeam seama atunci, era – acum port lentile de contact – faptul că vederea mea începuse să se înrăutățească odată cu înaintarea în vârstă și înainte nu purtam lentile când lucram”, a explicat Prințul.

„Așadar, atunci când țineam un discurs nu puteam să văd fețele nimănui și asta m-a ajutat foarte mult pentru că vedeam pur și simplu niște chipuri neclare„, a mai adăugat el. Prințul William a continuat prin a explica cum l-a ajutat enorm acest lucru în ceea ce privește anxietatea sa față de public, pentru că „nu poți să simți toată presiunea că toată lumea din încăpere se uită la tine”.

Documentarul îl urmărește pe Ducele de Cambridge călătorind prin Marea Britanie și promovând proiectul său, Heads Up, care încurajează bărbații să vorbească despre probleme lor privind sănătatea mintală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton