Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William este „extrem de supărat” pe Harry și Meghan. Ce motive are

Prințul William este „extrem de supărat” pe Harry și Meghan. Ce motive are

de Redactia Tvmania

Prințul William ar fi nemulțumit de felul în care fratele său, prințul Harry, a răspuns la anunțul reginei Elisabeta că Harry și soția sa Meghan Markle au renunțat oficial la rolurile lor regale.

 

Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, este „extrem de supărat, trist și cu adevărat șocat” în legătură cu comportamentul fratelui său, potrivit unui raport al The Sunday Times.

O declarație publicată vineri de Palatul Buckingham a confirmat că Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 39 de ani, nu se vor întoarce ca membri activi ai familiei regale. Vestea a venit la puțin peste un an după ce ducele și ducesa de Sussex și-au anunțat pentru prima dată planurile de a demisiona, care a venit cu o perioadă de revizuire de un an. Ca parte a demisionării, ei nu își vor mai păstra patronajele (implicarea lor regală în numeroase organizații caritabile din Marea Britanie).

Ca răspuns, Harry și Meghan s-au retras cu o declarație care făcea referire în mod clar la Regină: „Toți putem trăi o viață de deservire. Serviciul este universal”.

Potrivit raportului The Sunday Times, surse apropiate lui William au spus că este „foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat” și au găsit comportamentul lui Harry și Meghan „jignitor și lipsit de respect”.

„Nu răspundeți reginei înapoi – pur și simplu nu se face”, a adăugat o altă sursă citată de Sunday Times.

Prietenii celor doi frați au declarat, de asemenea, ziarului că și după ultimele situații tensionate, ei încă mai cred că William și Harry sunt dispuși să vindece relația lor fracturată.

„Este încă devreme”, a declarat pentru Sunday Times un prieten de-al lui William.” Este foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat, deși are intenția absolută ca relația lui și a lui Harry să vindece în timp „.

 

Ca parte a demisiei, Harry își va pierde, de asemenea, titlurile militare onorifice, care vor fi redistribuite ulterior „membrilor activi ai Familiei Regale”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton