Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William nu mai are deloc încredere în Harry! Care sunt motivele și ce temeri are

Prințul William nu mai are deloc încredere în Harry! Care sunt motivele și ce temeri are

de Redactia Tvmania

Urmările interviului oferit de Harry și Meghan, găzduit de Oprah, pe care îl vom vedea și noi duminică, la Prima TV, a lăsat urme adânci în familia regală. 

Se pare că prințul William nu mai are deloc încredere în fratele său, mai ales după ce, detalii din conversația sa cu Harry au fost făcute publice în presa din Statele Unite. 

Prințul William este îngrijorat că orice conversație privată cu fratele său va fi „expusă la televiziunea americană” după ce prietena lui Meghan Markle, Gayle King, a dezvăluit detalii despre „discuția neproductivă cu prințul Harry”, au declarat surse pentru Vanity Fair.

Prietena lui Meghan este și prezentatoare la postul TV CBS, cel care a și difuzat interviul. Aceasta a dezvăluit în direct că Harry a purtat prima discuție cu tatăl și fratele său pentru prima oară după difuzarea interviului cu Oprah.

În ciuda faptului că foștii duci de Sussex insistă că acest interviul a fost „ultimul cuvânt” al lor în legătură cu familia regală, doamna King, în vârstă de 66 de ani, a spus că Meghan  i-a spus despre apelurile telefonice ale lui Harry cu familia sa în weekend.

King a mai dezvăluit un aspect important! Se pare că Harry a avut o înțelegere cu CBS și ITV pentru a amâna difuzarea interviului, în cazul în care bunicul său, prințul Philip, ar fi murit. Starea sa de sănătate fiind una delicată în respectiva perioadă. 

Între timp, Palatul Buckingham nu intenționează să comenteze mai multe pe marginea acestui subiect. Însă există multe îngrijorări ale familiei regale, care este de părere că Meghan și Harry vor „alimenta în continuare telenovela din presă”. 

O sursă apropiată prințului William a afirmat:

„Există o lipsă de încredere de ambele părți, ceea ce face ca relația lor să fie greu de îndreptat. William este acum îngrijorat că orice i-ar spune fratelui său va fi făcut publoc la televiziunea americană.

Un prieten de familie a spus:

„Se pare că ducii de Sussex vor să continue să alimenteze această poveste într-un moment în care membrii familiei încearcă să-l protejeze pe prințul Philip de aceste știri”.

Sursa a adăugat că abordarea lui Meghan și Harry părea a fi un „mod foarte ciudat” de a vindeca ruptura din familie.

Vanity Fair precizează că Harry ar fi fost în contact cu regina de la difuzarea interviului și că vorbesc regulat despre sănătatea prințului Philip.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton