Homepage  / Vedete străine

Prințul William are o singură regulă pentru membrii personalului regal. Ce trebuie să facă ei în preajma copiilor săi

Prințul William are o singură regulă pentru membrii personalului regal. Ce trebuie să facă ei în preajma copiilor săi
7

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton încearcă să facă în așa fel încât copiii lor să aibă parte de o copilărie cât mai normală. Așadar, William are o singură regulă pentru personalul regal atunci când se află în preajma copiilor săi. Prințul și Prințesa de Wales au trei copii: pe Prințul George, pe Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis.

Ce regulă instituită de Prințul William trebuie să îndeplinească personalul regal

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, o fi moștenitorul tronului, dar când vine vorba de familia sa, el este adeptul menținerii unei vieți cât mai normale. Și, deși sunt multe lucruri care nu sunt normale în viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis, Prințul și Prințesa de Wales sunt hotărâți să le facă copilăria cât mai simplă.

Poate că acesta este motivul pentru care William are o regulă importantă pentru membrii personalului regal care intră și ies din casa familiei pentru întâlniri. Potrivit unor informații, soțul lui Kate Middleton cere ca personalul său să nu se îmbrace în costum, scrie heart.co.uk.

Această perspectivă asupra alegerilor parentale ale prințului și prințesei de Wales provine din noua carte a lui Valentine Low, „Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown”.

Expertul regal scrie în carte că lui William îi place ca personalul să se îmbrace lejer, cu excepția cazului în care are o loc întâlnire importantă.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce vrea Prințul William ca personalul regal să fie îmbrăcat lejer

Potrivit lui Valentine Low, un membru al casei regale a declarat: „Copiii aleargă prin birou, iar el nu vrea ca acesta să fie sufocant. Dacă avem întâlniri importante sau mergem la Palatul Buckingham, atunci bineînțeles că [purtăm costume].”

Ei au adăugat că William a spus: „Aici locuiește familia mea.” Se spune că această „regulă” provine de la un cod vestimentar casual de vineri, care în cele din urmă a ajuns să fie aplicat și în restul săptămânii. Acest lucru nu înseamnă că William și restul familiei sale nu se îmbracă elegant la ocazii importante. De exemplu, la începutul acestui an, prințul George a îmbrăcat un costum elegant când a asistat la finala Wimbledon 2022 împreună cu părinții săi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton