Homepage  / Vedete străine

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2022. „Împărtășim o nouă fotografie de familie”

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2022. „Împărtășim o nouă fotografie de familie”
8

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton au intrat în spiritul sărbătorilor. Marți, prințul și prințesa de Wales au împărtășit o nouă fotografie cu familia lor - inclusiv cu copiii lor (prințul George, în vârstă de 9 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul Louis, în vârstă de 4 ani) - pentru felicitarea de Crăciun a anului 2022.

„Împărtășim o nouă fotografie de familie pentru felicitarea de Crăciun din acest an!”, au scris cei doi în dreptul fotografiei, postată pe contul lor de socializare.

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun din 2022

Imaginea, care a fost realizată de Matt Porteous la începutul acestui an în casa lor din Norfolk, Anglia, îi arată pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână în timp ce fac o plimbare, fiind îmbrăcați în ținute casual. De altfel, hainele alese de cei patru ar putea fi cele mai casual și „relaxate”pe care le-am văzut vreodată pe o felicitare de Crăciun oficială a familiei regale britanice.

William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton, de asemenea în vârstă de 40 de ani, au purtat blugi albaștri cu cămăși cu mânecă lungă, în timp ce copiii lor au optat să își asorteze pantalonii scurți cu cămăși cu mânecă scurtă.

În ultimii ani, familia a ales să fie mai relaxată pentru fotografiile de vacanță. Anul trecut, prințul William, Kate Middleton și copiii lor au pozat în timpul unei călătorii private de familie în Iordania. Kate și Charlotte au purtat rochii, în timp ce William, George și Louis au purtat tricouri polo și pantaloni scurți.

Noua lor felicitare de sărbători aduce puțină bucurie după un an greu pentru familia regală. După ce bunica lui William, regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie, tatăl său, regele Charles al III-lea, a urcat pe tron.

Prințul William și Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Acesta va fi primul Crăciun pe care familia îl va petrece împreună de la moartea Majestății Sale. Anterior, familia regală s-a reunit pentru a petrece Crăciunul la Sandringham House, care a fost casa regretatei regine.

Familia regală nu a dezvăluit unde își va petrece sărbătorile în acest an. De asemenea, nu este clar dacă fratele lui William, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor fi prezenți în acest an, în urma lansării documentarului lor pe Netflix.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton