Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul William și Kate Middleton vor avea un rol-cheie în ziua Încoronării. Ce vor face pentru regele Charles

Prințul William și Kate Middleton vor avea un rol-cheie în ziua Încoronării. Ce vor face pentru regele Charles
18

de Andra Stana,

Prințul William și Kate Middleton vor avea de îndeplinit o sarcină importantă în ziua Încoronării regelui Charles. Iată ce vor avea de făcut cei doi prinți de Wales în luna mai.

Wiliam și Kate vor face un gest important, de dragul regelui Charles

William și Kate vor trebui să se ocupe personal de prințul Harry, în situația în care acesta se va întoarce în Marea Britanie pentru Încoronarea tatălui său, potrivit unui expert. Nu se știe încă dacă Harry și Meghan Markle vor participa la eveniment. Se crede însă că regele Charles va avea prea multe alte preocupări pentru a face din fiul său cel mai mic principala sa prioritate, scrie express.co.uk.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Se așteaptă ca invitațiile pentru Încoronare să fie trimise foarte curând. Mai mult, sursa citată a confirmat că Harry și Meghan vor primi una.

Cu toate acestea, relațiile dintre soții Sussex și restul familiei regale au fost tensionate de când au părăsit Marea Britanie. În plus, documentarul lor de pe Netflix și cartea de memorii a lui Harry, Rezervă, au înrăutățit relațiile.

Meghan Markle ar putea lipsi de la Încoronare

Posibila lor călătorie în Marea Britanie a fost planificată de Palatul Buckingham. Se zvonește că Harry va face o scurtă plimbare de weekend. Între timp, Meghan va rămâne acasă, în California, pentru a sărbători în aceeași zi cea de-a patra aniversare a fiului lor Archie.

Expertul regal Camilla Tominey a declarat că va fi de datoria prințului și prințesei de Wales să aibă grijă de Harry, deoarece Charles va fi prea ocupat cu problemele legate de Încoronare.

„Familia regală trebuie să pară că îl integrează în familia regală, el este inclus în aranjamentele lor”, a explicat expertul regal, citat de The Telegraph.

„Prin urmare, le rămâne lui William și Kate să pară la fel de concilianți ca atunci când au făcut acea plimbare împreună, după moartea reginei în septembrie…. așa că s-ar putea să vedem ceva de genul acesta.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton