Homepage  / Vedete străine

Prințul William și Prințesa Charlotte, moment adorabil tată – fiică. Imaginile au devenit virale

Prințul William și Prințesa Charlotte, moment adorabil tată – fiică. Imaginile au devenit virale
10

de Roxana Mirea,

Prințesa Charlotte și Prințul William au topit inimile internauților. Cei doi au fost protagoniștii unui moment tată – fiică adorabil. Clipul a devenit rapid viral pe rețelele sociale.

Prințesa Charlotte și Prințul William, moment adorabil

Prințesa Charlotte și Prințul William au împărtășit cel mai drăguț moment tată – fiică, în timpul vizitei lor la o cabană locală de cercetași din Slough, ca parte a campaniei Big Help Out, la începutul lunii mai, scrie hellomagazine.com.

În timpul petrecut la cabana de cercetași, Charlotte și cei doi frați ai ei, George și Louis, s-au distrat alături de părinții lor, folosind arcul și săgețile și făcând s’mores, un preparat care se realizează la foc de tabără – și s-au bucurat de imprimarea mâinilor lor pe perete.

În clipul drăguț, care de atunci a devenit viral pe TikTok, Prințesa Charlotte a fost în mod clar dornică să-și implice tatăl în activitatea ei și poate fi auzită cerând să-i picteze mâna, strigându-l „papa” pentru a-i atrage atenția. Prințul de Wales s-a distrat la fel de mult, alegând culoarea albastră pentru creația artistică a lui Charlotte.

@thewaleschildren “Papa… I’ll paint your hand. What colour?” Charlotte calling Prince William Papa, him giving her his attention immediately. Charlotte asking him what colour he wanted to paint his hand, William pretending to think what colour he wanted and finally saying blue. #fyp #foryou ♬ original sound – HRH George, Charlotte & Louis

În timpul vizitei lor, fratele mai mic al lui Charlotte, prințul Louis, în vârstă de cinci ani, i-a încântat și el pe fanii regali, deoarece a participat la o probă de tir cu arcul, a mers la grădinărit cu William și a mulțumit drăgăstos unui ajutor pentru că i-a făcut un s’more.

Liderul cercetașilor, Simon Carter, a vorbit pentru HELLO! despre vizita regală, explicând: „În general, s-au simțit foarte, foarte relaxați, ceea ce probabil că era necesar după ultimele zile [după încoronarea regelui].”

Prințul William și Prințesa Charlotte, moment adorabil tată – fiică. Imaginile au devenit viraleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton