Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prinţul William şi soţia sa continuă să se certe. Ducesa Kate rămâne la părinții ei

Prinţul William şi soţia sa continuă să se certe. Ducesa Kate rămâne la părinții ei

de Redactia Tvmania

Kate Middleton și Prince William au probleme în căsnicie, scrie theepochtimes.com. Celebrul cuplu regal al Marii Britanii se ceartă din cauza dorinței lui Kate de a locui în continuare la mama ei. Departe de ochii fotografilor și ai presei, Kate nu vrea să revină încă la Palatul Kensington.

La începutul lui octombrie, ducesa de Cambridge s-a refugiat la vila părinţilor săi din Bucklebury, din cauza greţurilor matinale severe de care suferă.

„Kate se simte atât de rău că vrea doar să stea cu familia sa şi să nu mai fie în atenţia publicului. Ea este extrem de apropiată de Carole, care este o bunică dedicată. Cu ea şi cu dădaca, Maria, Kate beneficiază de tot ajutorul de care are nevoie acum când nu se simte deloc bine. La Bucklebury este se simte relaxată şi în largul ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Casa regală britanică a confirmat, luna trecută, că Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton