Homepage  / Vedete străine

Reacția Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu privire la scandalul momentului: „Am continuat să ne exprimăm îngrijorările ”

Reacția Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu privire la scandalul momentului: „Am continuat să ne exprimăm îngrijorările ”

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Meghan Markle și-au exprimat „îngrijorările” către Spotify pentru că au permis răspândirea „dezinformării despre COVID” pe platformă. Gestul lor vine după controversa care a luat naștere în jurul prezentatorului american Joe Rogan, care găzduiește un podcast pe Spotify în care a răspândit informații false despre vaccinul COVID-19.

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au exprimat îngrijorarea faţă de Spotify

Săptămâna trecută, Neil Young a decis să îşi retragă muzica de pe Spotify și a fost urmat sâmbătă de către cântăreața Joni Mitchell.

Într-o declarație transmisă duminică, un purtător de cuvânt al Archewell, organizația Ducilor de Sussex, a declarat: „În aprilie, anul trecut, co-fondatorii noștri au început să-și exprime îngrijorarea partenerilor noștri de la Spotify cu privire la consecințele reale ale dezinformării despre COVID-19 de pe platforma sa.

Am continuat să ne exprimăm îngrijorările către Spotify pentru a ne asigura că se fac schimbări pe platformă pentru a ajuta la abordarea acestei crize de sănătate publică. Aşteptăm ca Spotify să facă acest lucru şi ne angajăm să ne continuăm munca împreună.”

În această declarație nu este menționată în mod specific emisiunea lui Rogan „The Joe Rogan Experience”.

Prințul Harry și Meghan Markle au un parteneriat cu Spotify

Totuși, Page Six a dezvăluit că Prințul Harry și Meghan Markle au fost nemulțumiți, în aprilie, anul trecut, după ce Rogan a susținut că tinerii sănătoși nu trebuie să se deranjeze să se vaccineze împotriva COVID-19 – în ciuda sfatului CDC și a experților în medicină care spun contrariul.

Rogan a făcut aceste comentarii în aceeași zi în care Harry și Markle au anunțat că se alătură președintelui Joe Biden la Vax Live, un concert din Los Angeles menit să sporească efortul global de vaccinare.

Ducii de Sussex, care au anunțat un parteneriat exclusiv cu serviciul de streaming în decembrie 2020, se numără printre cele mai faimoase personalități ale Spotify, spunând că „vor găzdui și produce podcasturi care construiesc comunitatea prin împărtășirea de experiențe, narațiuni și valori”.

Cu toate acestea, până acum au lansat doar un special scurt de sărbători și, săptămâna trecută, a fost raportat că Spotify a început să angajeze personal pentru a ajuta la accelerarea procesului de producție.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton