Homepage  / Vedete străine

Priscilla Presley, omagiu emoționant pentru regretata Lisa Marie în timpul slujbei de comemorare. „Știa că sfârșitul era aproape”

Priscilla Presley, omagiu emoționant pentru regretata Lisa Marie în timpul slujbei de comemorare. „Știa că sfârșitul era aproape”
5

de Roxana Mirea,

Priscilla Presley i-a adus un omagiu emoționant fiicei sale, Lisa Marie Presley, în timpul slujbei de comemorare de la Graceland din Memphis, Tennessee, duminică. Priscilla, în vârstă de 77 de ani, s-a adresat oamenilor care s-au adunat pentru a aduce un omagiu fiicei ei și a lui Elvis Presely, care a murit pe 12 ianuarie. Ea avea 54 de ani.

Priscilla Presley, omagiu emoționant pentru Lisa Marie în timpul slujbei de comemorare

Mama îndurerată a urcat pe podium și a vorbit despre viața fiicei sale și despre cât de mult își iubea copiii: pe Riley, pe fiicele gemene Finley și Harper Lockwood și pe regretatul ei fiu, Benjamin. Priscilla a citit un mesaj și un poem de la una dintre nepoatele sale, care exprima dragostea lor pentru mama lor.

Am să vă citesc ceva ce a scris nepoata mea, pentru voi toți. Și asta spune totul”, a împărtășit Priscilla, citind de pe telefonul ei. „Habar nu am cum să o descriu pe mama mea în cuvinte. Adevărul este că sunt prea multe. Lisa Marie Presley a fost un icon, un model, un supererou pentru oamenii din întreaga lume. Dar mama a fost icon-ul meu, modelul meu, supereroul meu, în mult mai multe feluri decât unul.”

„Chiar și acum, nu pot transmite tot ceea ce este de înțeles sau de știut despre ea. Dar, așa cum spunea mereu, ‘voi face tot ce pot'”, a continuat Priscilla să citească, înainte de a ajunge la poemul propriu-zis, intitulat „Sufletul bătrân”.

În 1968 a intrat în lumea noastră, născută fragilă, obosită, dar puternică. Era delicată, dar era plină de viață. Întotdeauna a știut că nu va fi aici prea mult timp. Copilăria trece cu o privire din ochiul ei verde. Apoi și-a făcut o familie a ei. Apoi a venit al doilea copil, ceea ce a făcut-o să fie suspicioasă. Să fie acesta îngerul care mă va duce acasă?” a citit Priscilla, luptându-se cu lacrimile.

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Știa că sfârșitul era aproape”

Timpul, bineînțeles, a zburat. Era timpul pentru o tragedie. Știa că sfârșitul era aproape. Vinovăția supraviețuitorilor, ar spune unii, dar o inimă frântă a fost cauza morții ei”, a continuat ea. „Acum este acasă, acolo unde i-a fost întotdeauna locul, dar inima mea simte lipsa iubirii ei. Ea știa că o iubesc. Mă tem că nu o voi atinge niciodată. Dar sufletul vechi este mereu cu mine. Ea nu plutește în derivă.”

Asta spune totul și vă mulțumesc tuturor că sunteți aici”, a încheiat Priscilla, adresându-se publicului. „Inima noastră este frântă, Lisa, și te iubim cu toții”.

La ceremonia emoționantă a participat și Austin Butler, starul din „Elvis”, în timp ce Sarah Ferguson a luat cuvântul, iar Billy Corgan, Axl Rose și Alanis Morissette au cântat. Slujba a fost deschisă publicului larg și a fost transmisă în direct pentru cei care nu au putut participa în persoană.

Lisa Marie a fost înmormântată la Graceland alături de fiul ei, de tatăl ei și de alți membri ai familiei, inclusiv părinții lui Elvis, Vernon și Gladys, și bunica lui, Minnie Mae. Există, de asemenea, o piatră comemorativă mai mică pentru fratele geamăn al lui Elvis, Jessie, care a murit la naștere.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton